Blokhus, 300 m. fra Vesterhavet, 6 pers.

DKK 5.700

Processing your request, Please wait....

Skønt sommerhus i gåafstand til badebyen Blokhus. Her får I en ugeneret beliggenhed på en stor naturgrund kun 250 m. fra en af Danmarks bedste sandstrande og det brusende Vesterhav. Huset er personligt og unikt indrettet, og har ikke tidligere været udlejet. Her er 3 værelser, hvoraf et har dobbeltseng og de 2 øvrige værelser er indrettet med sovesofaer (den ene på 185 cm.). Hyggelig stue med brændeovn og TV med Chromecast, nyt lækkert og veludstyret køkken med spiseplads, badeværelse med brus og bryggers med vaskesøjle. Der er overdækket vestvendt terrasse med Morsø grill og terrassevarmere, en 40 kvm stor sydvendt træterrasse med gode læ-forhold, nye loungemøbler, 2 dækstole og spisebord med seks stole. Derudover er der trampolin med sikkerhedsnet og saunahytte.

Sommerhuset er velegnet til én familie eller to par, der sætter pris på personlig indretning og unik beliggenhed. Huset udlejes ikke til ungdomsgrupper. Efter aftale er det muligt at have en ikke-fældende hund med.

Udlejertype Privat udlejer
Gade Egebæksvej 6, Blokhus
By Pandrup
Postnummer 9490
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 74
Badeværelser 1
Værelser 3
Antal senge 3
Rengøring Betales udover pris
Husdyr tilladt Kan aftales
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Afstand golfbane Maks. 5000m
Afstand strand Maks. 500m
Område Nordjylland
Land Danmark
Beliggenhed
Strand, Tæt på hav, By
Aktiviteter i området
Tennis, Golf, Mountainbike, Minigolf
Faciliteter
Internet, Sauna, Varmepumpe, Brændeovn, Fjernsyn, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Tørretumbler, Nespresso, Elkoger, Blender, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Prisen varierer efter sæson; Sæson A: juli: 10.800 kr. Sæson B: juni, august og uge 42, uge 7 og uge 8: 8.800 kr. Sæson C: september - maj: 5.700 kr. Prisen for en midtuge: mandag til torsdag: 3.000 kr. og en weekend: fredag - søndag: 2800 kr. Der opkræves 750 kr. for rengøring. Forbrug afregnes ved afrejsen og fratrækkes et depositum på 1500 kr., der betales inden ankomsten.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer