Dejlig sommerhus ved det nordvestlige Limfjord

DKK 3.000

Processing your request, Please wait....

Danmark

LAST MINUTE

Dejlig sommerhus ved det nordvestlige Limfjord

5 senge

3 værelser

1 badeværelser

Tæt på Skov

Rolige Omgivelser

Dejligt sommerhus i naturskønne omgivelser ved Limfjorden

Tæt på National Park Thy og fuglereservat Vejlerne og kun 25km til Thisted eller Fjerritslev. Gode fiskemuligheder.

Her kan I nyde lange badedage, ved en dejlig strand med bålpladser, borde og bænke. Hygge på terrassen i charmerende og “naturlige” omgivelser, sidde ude og læse i en god bog i læ for vind og vejr, sejlsport, fiskeri, naturoplev… f.eks. nordens største fuglereservatet vejlerne, National park Thy der strækker sig fra Agger i syd og Hanstholm i nord. Det er noget af hvad I kan opleve i dette skønne sommerhus kun knap 250 meter fra Limfjorden. I efterårs måneder er der mange muligheder for at samle kantareller.

Dejlig sommerhus med trådløs internet og spabad, ved Amtoft ikke langt fra Thisted. Huset ligger på en meget stor grund omkranset af træer og med kun ca. 250m til fjorden, hvor der er badebro og gode fiskemuligheder. Der er åbent og overdækket terrasseareal med havemøbler og solsenge. Indvendigt er der åben til kip og trægulve, dog tæpper på værelserne. Badeværelse med spa og bruseniche, vaskemaskine.

Køkkenet er bl.a. udstyret med komfur, køleskab/fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine med udgang til terrasse. Køkken i åben forbindelse med opholdsstue.

Opholdsstuen med sofagruppe, TV med parabol, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD afspiller.

Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med dobbelt sovesofa. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse, gynge og trampolin. TV og dvd afspiller til rådighed i alle soverum. Et dejligt sommerhus i naturskønne omgivelser nær Vejlerne som er nordens største fuglereservat og National Park Thy der strækker sig fra Agger i syd til Hanstholm i nord.

Opvarmes med pille brændeovn, solvarme og varmepumpe dermed lav energi forbrug. Energimærke B.

Stor dejlig ugenert terrasse en del af den er overdækket. Her kan man altid finde læ for vinden. Der er små hyggekroge rundet omkring på den 2300kvm store grund. Her er der gode lege muligheder med gynge, sandkasse og trampolin.

Udlejertype Privat udlejer
Gade Livøvej
By Vesløs
Postnummer 7742
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 96
Badeværelser 1
Værelser 3
Antal senge 5
Rengøring Aftales nærmere
Husdyr tilladt Nej
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Afstand golfbane Maks.25km
Afstand strand Maks. 200m
Område
Land Danmark
Beliggenhed
Strand
Faciliteter
Internet, Spabad, Air Condition, Varmepumpe, Brændeovn, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Blender, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Gynger, Sandkasse, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Pris er inkl. forbrug. Miniferie fra 500 kr. pr. overnatning. Depositum 1500 kr. tilbagebetales efter endt ophold. Dog fratrækkes der for evt. ødelagt inventar. Dog ikke hvis det drejer sig om et enkelt glas eller tallerken.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer