Eksklusivt luksushus, 2 toiletter, spa, fri internet, 12 min. fra Højby / Gudmindrup lyng strand

DKK 2.595

Processing your request, Please wait....

Danmark

LAST MINUTE

Eksklusivt luksushus, 2 toiletter, spa, fri internet, 12 min. fra Højby / Gudmindrup lyng strand

5 værelser

2 badeværelser

Dette luksusferiehus er beliggende i midten af Odsherred, nordvest sjælland, ved den skønne Sejrøbugt. Ca. 12 minutters gang fra bedste badestrand og skønne klitter.

Kun 5 minutters gang fra det fredede og meget flotte, specielle naturområde, som strækker sig hele vejen langs Sejrøbugten og ca. 12 minutters gåtur fra de skønne sandstrande ved Sejrøbugten med de bedste sandstrande og flotte klitter. Ca 10 minutters gang fra Ellingge skov. En hyggelig tur gennem skoven fører jer til Pottegården, som er kendt i hele området for sine keramikudstillinger, musikarrangementer med kendte musikere og har en god restaurant.

Huset er beliggende på en skøn lys naturgrund i meget rolige omgivelser.

Feriehuset er bygget af de bedste materialer, og har en meget smuk arkitektur. Et hus man ikke ser så mange af. F.eks. U-formet køkken med udbygget glaskarnap og glastag. Forsænket pejsestue med brændeovn, 2 skønne toiletter med gulvvarme. I det ene toilet kan I komme til kræfter i en 2 personers spapool med undervandsmassage. Eller hvad med en sviptur i saunaen, som har plads til 6 personer. Dette 103m2 skønne hus indeholder 4 soveværelser + 1 hems på 15m2, luksus køkken, Stue med brændeovn, dejlig spiseplads og 2 skønne toiletter. Fra huset har I udgang til den 60m2 store træterrasse. Dette hus vil gøre jeres ferie til en fornøjelse på en hvilken som helst tid på året.

Odsherred er et landskab fyldt med kontraster og spændende historier; masser af aktivitetsmuligheder for børn og voksne, kilometerlange børnevenlige sandstrande, Sommerland Sjælland, masser af restauranter og minigolfbaner, bondegårdsbesøg, keramikere og kunstnere og m.m.
Kilometervis af vandre- og cykel- ruter og gode muligheder for lystfiskeri, sejlads, golf,ridning tag en tur til Gniben – spidsen af Sjællands Odde, køb fisk direkte fra fiskekutterne i Havnebyen eller Havnsø, tag til Nykøbing Sjælland – en meget levende by og meget meget mere.

Ideelt for afslapning, skønne gå- og cykelture i hele området omkring feriehuset.

Huset ligger som udgangspunkt i ‘Hjertet’ af Odsherred, ved den skønne Sejrøbugt med meget smukke sandstrande

Udlejertype Privat udlejer
Gade Rosenholmvej 1
By Højby
Postnummer 4573
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2
Badeværelser 2
Værelser 5
Antal senge
Rengøring
Husdyr tilladt Ja
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Afstand golfbane Maks. 5000m
Afstand strand Maks.1000m
Område
Land Danmark

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer