Luksus sommerhus. Tæt på stranden og 5 minutters gåtur fra det naturfredede område langs Sejrøbugten

DKK 2.295

Processing your request, Please wait....

Danmark

LAST MINUTE

Luksus sommerhus. Tæt på stranden og 5 minutters gåtur fra det naturfredede område langs Sejrøbugten

Skriv for last minute tilbud

Skønt Sommerhus med spabad og sauna samt 2 toiletter

Kun 5 minutters gang fra det fredede og meget flotte, specielle naturområde, som strækker sig hele vejen langs Sejrøbugten, nordvestsjælland og ca. 12 minutters gåtur fra den skønne Gudmindrup strand med de bedste sandstrande og flotte klitter. Ca 15 minutters gang fra skoven. En hyggelig tur gennem skoven fører jer til Pottegården, som er kendt i hele området for sine keramikudstillinger, musikarrangementer med kendte musikere og har en god restaurant.

Rigtigt skønt 105m2 feriehus med plads indtil 8 personer – dejlig lys have på 1300m2 med stor græsplæne beliggende for enden af lukket vej i meget rolige omgivelser. Fri internet.

Huset er udstyret med whirlpool og Sauna, 2 toiletter, Tv med adgang til Boxertv med adgang til en række tv-kanaler, fri internet adgang, medbring blot egen PC, DVD-surroundanlæg.

Et hus med god plads og 4 dejlige store soveværelser. Et meget indbydende og populært hus, hvor vi har mange stamgæster, der kommer igen år efter år.

Huset er indrettet med smagfulde moderne møbler og fremstår med en lys og indbydende atmosfære. Fra stuen er der via en stor skydedør, adgang til en stor solterrasse. Åbent køkken med opvaskemaskine, bardisk og dejlig spiseplads. Dejlige flisebadeværelser med gulvvarme. Fra badeværelset er der adgang til sauna og whirlpool, hvor der rigtigt kan slappes af efter en tur ved stranden eller skoven.

Beskrivelse af området

Odsherred er et landskab fyldt med kontraster og spændende historier; masser af aktivitetsmuligheder for børn og voksne, kilometerlange børnevenlige sandstrande, Sommerland Sjælland, masser af restauranter og minigolfbaner, bondegårdsbesøg, keramikere og kunstnere og m.m.

Kilometervis af vandre- og cykel- ruter og gode muligheder for lystfiskeri, sejlads, golf,ridning tag en tur til Gniben – spidsen af Sjællands Odde, køb fisk direkte fra fiskekutterne i Havnebyen eller Havnsø, tag til Nykøbing Sjælland – en meget levende by og meget meget mere.

Odsherred er kendt for sine mange kunstnere, som sælger deres varer fra bl.a. de mange keramikværksteder.

Ideelt for afslapning, skønne gå- og cykelture i hele området omkring feriehuset.

Udlejertype Privat udlejer
Gade Bygholmvej 6
By Højby
Postnummer 4573
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2
Badeværelser 2
Værelser 4
Antal senge 8
Rengøring Foretages af lejer
Husdyr tilladt Ja
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Afstand golfbane Maks. 5000m
Afstand strand Maks.1000m
Område
Land Danmark

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer