Familievenligt. Havudsigt. Top kvalitet. 150 m t/strand

DKK 1.875

Processing your request, Please wait....

Flot og virkeligt lækkert sommerhus

i træ som er yderst børne- og familievenligt. Ved Østkysten i Sønderjylland i Aabenraa Kommune ca. tre km fra Løjt Kirkeby ved Løjt Feriecenter / Sandskær Strand – Aabenraa Fjord i Sønderjylland. Kun 150 meter til strand eller pool ! Der er smuk udsigt over hav, natur og campingplads fra sommerhuset og det er særdeles centralt beliggende med kun 150 meter til idyllisk badestrand eller udendørs swimmingpool.

Indvending er alt FULDSTÆNDIG ny-renoveret. Alt i lyse og behagelige farver.

Sommerhuset har et moderne, praktisk og yderst funktionelt spisekøkken med åben adgang til stuen. Der er smuk havudsigt over Genner Bugt og Sandskær Campingplads fra begge disse rum samt den ene af husets to terrasser. Sommerhusets store vinduer sørger for masser af naturligt lys indenfor.

Indretning

Der er et soveværelse med en dobbeltseng samt et værelse med tre sengepladser hvoraf en er køjeseng. Disse to værelser har trægulv mens husets øvrige rum alle er belagt med lyse klinker og har behageligt gulvvarme. Fra vinduet i soveværelset kan man se Lillebæt.

Et rummeligt og lyst lækkert badeværelse med et stort badekar hvori der også er en bruseniche. Naturligvis er der også behageligt gulvvarme i badeværelset. Husets gulvvarme kan i øvrigt styres separat i fire sektioner.

Desuden har sommerhuset en virkelig hyggelig hems med en smart og praktisk trappeopgang. Børnene elsker denne hems og her er der to sovepladser.

Husets primære varmekilde er den økonomisk fordelagtige luft-til-luft varmepumpe. Der er dog også el-varme i de to soveværelser lige som der er en rigtig god og stabil brændeovn i stuen / køkkenet.

Der er kabel-TV med over 30 programmer, musikanlæg, DVD-afspiller samt ikke mindst frit WIFI / internetadgang (30/30 Mbit- beregnet til streaming eller gaming).

Som tilbygning til sommerhuset er det et praktisk redskabsskur hvor der bl.a. findes en stor parasol, grill samt alt tilbehør til grill, tørrestativ + tøjklemmer og ekstra havemøbler.

Rundt omkring huset er der god plads samt flere parkeringsmuligheder. Fra plænen bag ved huset der udsigt over både Lillebælt samt den lille ø Barsø.

Sommerhuset er velegnet til beboelse HELE året rundt !

Omgivelser & Attraktioner

Fra huset er der kun ca. 150 meter til Centerbygningen og fællesområdet der har åbent i sommerhalvåret. Som lejer har man naturligvis fri adgang hertil. Her findes :

* Udendørs swimmingpool (25×10 m) med tilhørende liggestole
* Børnebassin
* Legeplads med bl.a. hoppepuder
* Aktivitetsrum med spillemaskiner
* Minigolfbane
* Beachvolleybane
* Petanquebane
* Møntvaskeri
* Restaurant Strand Caféen

Desuden er der også kun 300 meter til badestrand ved campingpladsen hvor der også er en legeplads. Ved siden af denne strand er der også en lille hyggelig havn med mange bådpladser.

Generelt er der rigtig mange aktivitetsmuligheder i området samt mulighed for spændende gå- eller løbeture.

Fra sommerhuset er der kun ca. 200 meter til den hyggelige Sandskær Campingplads hvor der udover endnu en legeplads også findes en kiosk med åbent i sommerperioden.

Attraktioner / seværdigheder i området:

 • Masser af aktivitetsmuligheder desuden mange muligheder for spændende løbe- eller gåture. Naturligvis også med hunden.
 • For golfspillere er der kun 300 meter til Aabenraa Golfklubs flotte anlæg – aabenraagolf.dk
 • Masser af gode fiskemuligheder
 • 2 km til færgen der sejler til og fra til den lille hyggelige ø Barsø i Lillebælt. Via havudsigten fra sommerhuset kan færgen ses når den sejler sine daglige ture.
 • 3 km til supermarkeder, pizzeria og grill på Løjt Storegade i Løjt Kirkeby
 • 10 km til den hyggelige gågade i Aabenraa der i øvrigt er en af Danmarks længste
 • 10 km til svømmehal / vandland i Aabenraa
 • 14 km til Rødekro Svømmehal
 • Put-and-take søer indenfor 12 km
 • 18 km til indendørs legeland for de mindste Jumpalot.dk vest for Rødekro.
 • 23 km til Domkirkebyen Haderslev. Vest for byen ligger Haderslev Dyrehave. En stor og smuk indhegnet park hvor storslået natur kan nydes i selskab med masser af rådyr og krondyr ! Gratis entré
 • 30 km til supermarkeder lige syd for den dansk-tyske grænse med masser af gode indkøbsmuligheder. Den historiske Grænseby Flensborg med bl.a. dens hyggelige gågade er bestemt også et besøg værd
 • 35 km til Historiecenter Dybbøl Banke (+ Mølle) der giver et helt unikt indblik i krigen i 1864. Lige i nærheden er Sønderborg, som med den smukke havnefront, hvor der er en lang hyggelige række caféer, bestemt også kan anbefales.
 • Læs alt om Aabenraa og Grænselandet / Sønderjylland her – www.visitaabenraa.dk
 • 60 km til Rømø i Vesterhavet. På Rømø findes Nordeuropas længste og bredeste sandstrand på ca. 12 km i længden.
 • 80 km til Nordborg og oplevelsesparken Universe.dk
 • 100 km til det verdensberømte Legoland.dk i Billund

Sommerhuset er yderst familievelegnet. Det befinder sig i rolige, flotte og skønne naturomgivelser. Inden for rigtig kort afstand er der tre legepladser og to strande !

——————————————————————————–

FOR PRISER OG FOR AT HØRE OM SOMMERHUSET ER LEDIGT TØV VENLIGST IKKE MED AT KONTAKTE OS PR. TLF. 30527750 – 74617600 ELLER MAIL : INFO@SOMMERHUS23.DK

Udlejertype Privat udlejer
Gade Løjt Feriecenter 1 23
By Aabenraa
Postnummer 6200
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 67
Badeværelser 1
Værelser 2
Antal senge 5
Rengøring
Husdyr tilladt Kan aftales
Swimmingpool Ja (Udendørs)
Havudsigt Ja
Afstand golfbane Maks. 500m
Afstand strand Maks. 200m
Område Sønderjylland
Land Danmark
Beliggenhed
Strand, Tæt på hav, By
Aktiviteter i området
Golf, Kajak, Fitness, Bordtennis, Mountainbike, Minigolf
Faciliteter
Internet, Air Condition, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Legestativ, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

2021/2022 - Prisinterval: 1875-7150 DKK Rengøring : Kr. 500,00 er obligatorisk og skal tillægges lejeprisen. Strøm : Kr. 2,75 pr. kWh afregnes efter forbrug. Delbetaling / depositum for lejekontrakt : Lejekontrakten indgås ved betaling af 30 % af lejeprisen. Restbeløb på 70 % af lejeprisen : Betales senest 35 hverdage før lejeperiodens start. Lejeperiode højsæson (juli + august) : Starter lørdag kl. 15.00 og varer til den følgende lørdag kl. 10.00. Uden for højsæsonen kan alt aftales mht. ankomst- og afrejsedag. Vi er yderst fleksible med hensyn til ankomst- og afrejsetidspunkter. En kortere lejeperiode - såsom eks. en weekend - er naturligvis også muligt. Kontakt os også venligst herom. I de kolde måneder sørger vi naturligvis for, at boligen er opvarmet når lejerne ankommer ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ OBS ! Kalender her vil ikke altid vil være opdateret. TØV DERFOR VENLIGST IKKE MED AT KONTAKTE OS : info@sommerhus23.dk eller 30527750 - 74617600 FOR AT HØRE OM FERIEBOLIGEN ER LEDIG. Også fordi vi har gode muligheder for at hjælpe med at henvise til andre feriehuse hvis dette her skulle være optaget. Vi laver altid gerne helt uforpligtende tilbud !

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer