Bakkebo Feriebolig – midt i Vendsyssel

DKK 1.725

Processing your request, Please wait....

Danmark

LAST MINUTE

Bakkebo Feriebolig – midt i Vendsyssel

Skriv for last minute tilbud

Udgangspunktet er dejligt – velkommen midt i Vendsyssel

Vores store og dejlige ferielejligheder ligger i udkanten af Sindal – midt i Vendsyssel. I vores lejligheder har vi har plads til 2 – 5 personer og hver lejlighed har eget bad/køkken og egen indgang. Lejlighederne er i størrelsen fra 25 – 50 m2. Udlejes året rundt – enkelte nætter eller flere. Pris for lejlighed fra under 200 kr. pr. person. Vand, el og slutrengøring er inkl. Medbring selv sengelinned eller lej det hos os. Mindre hunde må gerne medbringes (35kr/døgn)

På mange måder mere frit og afslappede end traditionelt Bed & Breakfast. Her skal du ikke indrette dig efter faste morgentidspunkter. Vores lejligheder er med køkken og derfor kan morgenmaden indtages præcist når det passer Jer. Tag eventuelt morgenmaden med ud i de grønne omgivelser, eller i orangeriet som er åbent for vores gæster til morgenmad fra april til medio oktober.

Vores beliggenhed er perfekt for udforskning af hele landsdelen. Dagen kan planlægges efter vejr og vind. Pragtfulde strande, næsten til tre verdenshjørner, og masser af muligheder for at opleve den nordjyske kultur. Landsdelen byder på egnsmuseer i Hjørring, Frederikshavn og Skagen. Børnene vil elske Fårup Sommerland, Nordsø Museet i Hirtshals, eller en tur i dyrepark og legeland. Eller tag en halv dag i Skagen, eller en heldagstur til Læsø, med færgeoverfart, cykelleje og frokost.

Prisperiode pr. uge
Udlejertype Privat udlejer
Gade Hjørringvej 94
Postnummer 9870
By Sindal
Område
Slutrengøring Er indeholdt i pris
Værelser 3
Boligens størrelse i kvm fra 28 m2
Afstand lufthavn Maks. 50 km
Afstand golfbane Maks. 5000m
Afstand strand Maks. 10km
Afstand restaurant Maks.1000m
Antal senge 4
Badeværelser 3
Havudsigt Nej
Husdyr tilladt Ja
Swimmingpool Nej
Område
Land Danmark
Aktiviteter i området
Golf, Kajak, Mountainbike
Faciliteter
Internet, Fjernsyn, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Gynger, Legestativ, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Priser fra 345 for 2 personer ved minimum 5 overnatninger (gælder ikke juni/juli). Også gode tilbud på langtidsleje uden for sæson.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer