Sponsoreret tilbud

Velkommen til ferieboligsiden

Ferieboligsiden er en portal for udlejning af private sommerhuse & ferieboliger i populære lande som Danmark, Sverige, Bulgarien, Frankrig, Spanien & Italien. Få inspiration til jeres næste ferie blandt mere end 200 hyggelige private sommerhuse & ferieboliger Leder du efter et poolhus se mere på www.poolsommerhuse.dk.

Privat udlejning er et stærkt alternativ til de store udlejningsbureauer som Novasol, Dancenter, Dansommer, Sol og strand, Feriepartner & Airbnb hvor du betaler en langt højere pris og i nogle tilfælde skal betale ekstra gebyrer for at leje.

Privat udlejning af sommerhuse og ferieboliger er billigere og meget mere personligt. Find inspiration blandt vores ferieboliger til jeres næste ferie og book direkte hos ejerne til den bedste pris og med størst fleksbilitet.

Sommerhusudlejning i Danmark

Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Limfjorden, Østjylland, Sønderjylland, Fyn, Bornholm , Sydsjælland / Marielyst, Vestsjælland , Nordsjælland

Populære områder

Ebeltoft, Rørvig, Spanien, Frankrig, Cannes, Provence, Nice, Italien, Bulgarien, New York, Algarve, Portugal

Tilmeld dig vores Facebook side / gruppe

Få løbende opdateringer med ledige uger og tilbud på Facebook.com/ferieboligsiden.dk. Vi har i dag mere end 63.000 medlemmer af vores facebook grupper med fælles interesse for sommerhuse og ferieboliger i hele Europa.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få LAST MINUTE tilbud.

DKK 1.495

HASMARK STRAND lækkert sommerhus med cykler

HASMARK STRAND lækkert sommerhus med cykler
stuesoveværelsespisepladskøkkenforside billede
 • Prisperiode: pr. uge
 • Type af feriebolig: Sommerhus
 • Udlejertype: Privat udlejer
 • Gade: østerballevænget
 • Postnummer: 5450
 • By: otterup
 • Områder i Danmark: Fyn
 • Beliggenhed: Strand, Tæt på hav
 • Værelser: 3
 • Boligens størrelse i kvm: 70
 • Afstand strand: Maks. 200m
 • Antal senge: 6
 • Badeværelser: 1
 • Rygning tilladt: Nej
 • Havudsigt: Nej
 • Husdyr tilladt: Ja
 • Swimmingpool: Nej
 • Faciliteter: Fjernsyn, DVD, Satellite TV, Stereoanlæg, Radio, Vaskemaskine, Brødrister, Opvaskemaskine, Støvsuger, Kaffemaskine, Internet, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Emhætte, Komfur, Ovn, Barnestol, Parkeringsmuligheder, Indendørspejs, Udendørs grill, Gynger, Sandkasse, Legestativ
 • Aktiviteter i området: Fodbold, Golf, Kajak, Mountainbike, Petanque, Minigolf
 • Listed: 31/01/2015 17:03
 • Udløber: 2790 dage

Sponsorede links

Lækkert og veldisponeret sommerhus med de helt rigtige rammer for en dejlig ferie sammen med familien eller gode venner.

Huset ligger i et roligt sommerhus område blot et stenkast fra fyns smukkeste badestrand der strækker sig så langt øjet rækker og indbyder til en frisk dukkert eller en tur ud i den skønne natur eller måske bare en tur i iskiosken.
Gå endelig ikke glip af de flotte solnedgange PÅ STRANDEN MED GRILLEN og hvad dertil hører, børnene elsker det.
Ta cyklerne og kør en tur ind til den nærliggende by Otterup og oplev feriestemningen i dette hyggelige landsbymiljø med et rigt udvalg af butikker til at forsøde jeres ophold samt den ugentlige markedsdag.
Til børn og voksne vandhunde, er det TROPISKE VANDLAND helt sikkert et besøg værd, det er bygget i flot vikingetema med flere rutsjebaner inde og ude.
Nærområdet byder også på rig mulighed for fiskeri, en tur langs halvøen enebærodde, ud til gabet hvor strømmen og det dybe vand giver ideelle betingelser for havørred, eller blot ved stranden, tilbagelænet med en sandorm på krogen efter en rødspætte til middagsbordet.
I nærheden findes også en fodboldbane med rigtige mål som helt sikkert byder på en fodboldkamp med andre feriegæster i sommermånederne.
Husets køkken/ stue afsnit rummer et naturligt samlingspunkt for hygge omkring madlavning eller bare rendyrket afslapning. Til dage der mest er til indendørsaktiviteter, kan familien samles omkring brændeovnen og hygge med nogle brætspil eller med ”singstar” eller en af de andre familiespil til playstation.
Den store grund er omkranset af en smuk bøgehæk der samtidig værner om privatlivets fred og i haven er der rig mulighed for udfoldelse af diverse aktiviteter så som kroket, fodbold, gynge, sandkasseleg og trampolinspring. De lune sommeraftner kan tilbringes på den store terasse og imens børnene leger i haven kan i nyde aftensolen gå ned bag horisonten.

DER ER MULIGHED FOR AT TEGNE AFBESTILLINGSFORSIKRING.

FORDELE VED AT VÆLGE NETOP VORES HUS KONTRA ET HELT NEDE PÅ STRANDEN:
-Meget større grund. Plads til at voksne og børn kan boltre sig på.
-Gode parkeringsforhold. Dobbelt privat parkeringsplads, ingen buler og ridser fra forbipasserende biler og cykler.
-Fred og ro ved sommerhuset. Bedre mulighed for privatliv uden uvedkommende. Altid mange forbipasserende på stranddigerne foran husene og larm og støv fra biler og ikke mindst måger der skriger.
-Løsgående børn og dyr kan være trygge. Vi bor i bunden af et lukket vænge.
-Læ for vinden. Tit føles det faktisk ret koldt helt nede ved stranden. Hele vores grund er omkranset af en tæt bøgehæk der giver rigtigt god læ for vinden.
-Sol på terassen hele dagen. Da huset ligger 150m fra vandet har vi valgt at vende terassen mod syd og ikke nord som husene helt nede ved vandet.
-Bare glem at låse cyklen eller bilen! Ved strandhusene skal man tænke mere over hvad man har stående ude fordi der selvsagt kommer mange mennesker forbi, i øvrigt er indbrudstatistikken langt mindre ved de lidt “billigere” udstykninger.
-Billigere i leje. Sidst men ikke mindst er det noget billigere at leje et hus ikke ligger direkte til vandet.

Rigtig god ferie
Med Venlig Hilsen Randi & Henrik

 

2554 totale visninger, 2 i dag

  

Listing ID: 16654ccfcadc19c2

Rapporter problem

Processing your request, Please wait....
WP Simple Booking Calendar: ID parameter missing.
Sommerhus med stor terrasse

Ebeltoft | Øer Strand kun 500 meter fra stranden med plads til 8 personer

Vælg år:
Uge nr. Uge pris Midtuge pris Weekend pris Year

Velkommen til ferieboligsiden.dk

Spar penge på Last Minute tilbud på private danske sommerhuse og ferieboliger i udlandet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder

 

Ved tilmelding acceptere du at vi sender nyhedsbreve med gode tilbud på udlejning af sommerhuse / ferieboliger.

Du kan altid afmelde dig igen.