Lækkert sommerhus med Limfjordsudsigt

DKK 1.900

Processing your request, Please wait....

Danmark - Vestjylland

LAST MINUTE

Lækkert sommerhus med Limfjordsudsigt

Vi udlejer Last-Minut uger, og de annonceres nogle uger før ankomst, når vi har ledige uger.

Vores “Limfjordsperle” ligger i den smukkeste natur ved Limfjorden, tæt på Lemvig og i et meget attraktivt sommerhusområde.

Sommerhusene ved Gjellerodde ligger mellem bakkerne i det kuperede område nordvest for byen, og de har ofte en meget smuk udsigt.

“Limfjordsperlen” har en fantastisk udsigt over åbne marker, Limfjorden og Gjeller Sø – ja faktisk helt til Agger. Og fra sommerhuset er der kun få hundrede meter til dejlig, børnevenlig badestrand og stor naturlegeplads.

Samtidig ligger sommerhuset tæt på både Lemvig Marina og Lemvig Havn. Ved havnen finder man gode restauranter og desuden er der i Lemvig mange hyggelige butikker og også nogle kendte museer.

Lemvig er én af Danmarks smukkeste provinsbyer, og naturen i området er unik. Beliggende mellem det brusende Vesterhav og Limfjordens børnevenlige strande har den smukke, gamle fiskerby udviklet sig til en aktiv handelsby, Hvert år tiltrækker Lemvig talrige turister med sine spændende tilbud om oplevelser.

Vores “Limfjordsperle” har ikke blot en fantastisk udsigt. Huset har også en charmerende indretning, og det ligger i gå-afstand fra stranden.

Fri adgang til Badeland

Som et tilbud til vores lejere har vi tilkøbt gratis adgang til det store badeland i Lemvig. Her er svømmehal med 25 meters bassin og 1- og 3-meter vipper, varmvandsbassin på 34 grader, spa med massagefunktion og en dejlig sauna. Og så er der som det store hit en 56 meter lang vandrutsjebane!

Udlejertype Privat udlejer
Gade Klintevej 6
By Lemvig
Postnummer 7620
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 121
Badeværelser 2
Værelser 3
Antal senge 8
Rengøring Aftales nærmere
Husdyr tilladt Ja
Swimmingpool
Havudsigt Ja
Afstand golfbane Maks. 5000m
Afstand strand Maks. 500m
Område Vestjylland
Land Danmark
Beliggenhed
Strand, Tæt på hav
Aktiviteter i området
Golf, Kajak, Fitness
Faciliteter
Internet, Sauna, Spabad, Varmepumpe, Brændeovn, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Tørretumbler, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Sandkasse, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Huset udlejes primært gennem bureau - se Feriehuse - Gjeller Odde , Danmark - B5406 | Dansommer eller vores hjemmeside: LIMFJORDSPERLE - sommerhus mellem hav og fjord

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer