Luksussommerhus ved dejlig sandbadestrand

DKK 3.900

Processing your request, Please wait....

Danmark - Sjælland

LAST MINUTE

Luksussommerhus ved dejlig sandbadestrand

Skriv for last minute tilbud

Sommerhus 300 meter fra privat badestrand

Det er her du nyder ferien ved de lækre sandstrande og hyggelige sommerhus miljøer i det smukke Nordsjælland. Her er mange seværdigheder og oplevelser for børn og voksende. Lad mig blot nævne de mange gamle kongeslotte, sommerbyerne med cafeliv og København der har et hav af verdensklasse seværdigheder og oplevelser.

Beskrivelse af Sommerhuset

92 m2 træhus beliggende på 1.228 m2 anlagt have. Huset er opført i 1997. 38 m2 stue kombineret med køkken med el-komfur, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab, fryser (50 L). 4 soverum: (1D)+(1D)+(2E)+(2E). Gulvvarme på badeværelserne. 

2xWC, 2xbruser, vaskemaskine, tørretumbler, elvarme, gulvvarme på badeværelse, terr.o., grill, spabad, sauna, solarium, brændeovn, farve-TV, stereoanlæg og CD, parabol, video og DVD, Internet/ADSL, barneseng, barnestol, gynge, bålplads.

Beskrivelse af Nærmijø

Vejby er et gammelt ferie- og sommerhusområde, som har sit helt specielle præg og må betegnes som ét af de smukkeste i Danmark. Feriehuset ligger ca. 3 km fra Tisvilde, som med sit lille bymiljø og flotte strand er en af Danmarks perler. Gilleleje er en større turist- og fiskerby, som bestemt også er et besøg værd. Området byder på gode muligheder for cykle- og vandreture, badning, drageflyvning, fiskeri og surfing. Nordsjælland har desuden nogle af de mest imponerende gamle kongeslotte: Frederiksborg Slot i Hillerød, Kronborg og Marienlyst i Helsingør og Fredensborg i byen af samme navn.

Udlejertype Privat udlejer
Gade Sleipnersvej 14
By Vejby Strand
Postnummer 3210
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 92
Badeværelser 2
Værelser 4
Antal senge 8
Rengøring Aftales nærmere
Husdyr tilladt Nej
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Afstand golfbane Maks.25km
Afstand strand Maks. 200m
Område Sjælland
Land Danmark
Beliggenhed
Strand, Tæt på hav, Storby
Aktiviteter i området
Golf, Kajak, Minigolf
Faciliteter
Internet, Sauna, Spabad, Brændeovn, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Tørretumbler, Kaffemaskine, Elkoger, Blender, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Gynger, Sandkasse, Legestativ, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Der er følgende priskategorier: DKK 9.800,00 DKK 7.700,00 DKK 5.200,00 DKK 3.900,00 El afregnes med dkk 3,00 kWh Vand er gratis ved normal forbrug Depositum dkk 2000,00 pr. uge Rabat: 8% ved leje af 2 uger, 10% ved leje af 3 eller flere uger Lørdag er skiftedag

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer