Børnevenligt Spa-sommerhus – 100 m. fra Vesterhavet – Bjerregård

DKK 2.300

Processing your request, Please wait....

Danmark - Fyn, Langeland og Ærø

LAST MINUTE

Børnevenligt Spa-sommerhus – 100 m. fra Vesterhavet – Bjerregård

Skriv for last minute tilbud

Moderne og lyst sommerhus (110 m2) med plads til 8 personer fordelt på 3 soveværelser.

Sommerhuset ligger 100 m. fra Vesterhavet og badestrand, på en kuperet klitgrund for enden af en stille vej i rolige og børnevenlige omgivelser.
Der er lagt vægt på kvalitet og hygge, wellness og komfort – med bl.a. spa, sauna og brændeovn. Allergi-venligt indrettet. Ude og inde er der mange muligheder for aktiviteter for både børn og voksne. Et dejligt sted at tilbringe en familie-ferie – uanset årstiden!

Læs mere og se flere billeder her: https://skov-pedersen.dk/

Beliggenhed og aktiviteter:

Bjerregaard er et fredeligt sommerhusområde som er beliggende i naturskønne omgivelser i den sydlige ende af Holmsland Klit, knap 20 kilometer fra Hvide Sande. Der er mange muligheder for udflugter til attraktioner og seværdigheder.

Området byder på flere gode vandre- og cykelstier. Blot 50 m. fra sommerhuset går cykelstien “Vestkystruten”. I Ringkøbing Fjord  (850 m. fra sommerhuset) og omegnens put- and take søer er der attraktive fiske-faciliteter.

Hvide Sande blev opført på Holmsland Klit dér hvor Vesterhavet og Ringkøbing Fjord møder hinanden. Her ligger et stort sluseanlæg som danner rammen om et rigt dyreliv. Byen byder også på et bredt udvalg af butikker, spisesteder, badeland m.v.

I Nørre Nebel mod syd (12 km) er der også flere indkøbsmuligheder og spisesteder. Her kan man også leje skinnecykler og få en fantastisk naturoplevelse på den gamle jernbanestrækning ml. Nørre Nebel og Nymindegab.

I såvel Hvide Sande som Bork er der attraktive forhold for kite- og vindsurfingBork Vikingehavn er en fornøjelse at besøge for familier med mindre børn. Og ikke langt herfra ligger Tipperne; et naturreservat, der er hjemsted for store mængder af fugle.

På den østlige side af Ringkøbing Fjord ligger Stauning Whisky Distilleri og Danmarks Flymuseum med en fascinerende samling af flyvemaskiner.

Lidt længere væk venter de brostensbelagte gader og charmerende små huse i den ældste del af byen Ringkøbing. Prøv også safariture i Givskud Zoo eller en dag i LEGOLAND.

Reservation og betaling:

 1. Umiddelbart efter modtaget ønske om reservation, sender ejer en lejebekræftigelse og en lejekontrakt med oplysning om kontonummer til indbetaling af depositum og leje.
 2. Senest 14 dage efter modtagelsen af bekræftigelsesmail og lejekontrakt.
  a) indbetales depositum på 1.000 kr via bankoverførsel, hvorved lejer erklærer at være indforstået med betalings-og lejebetingelserne.
  b) returnerer lejeren underskrevet lejekontrakt.
  Først når ejer har kvitteret for modtagelse af underskrevet lejekontrakt er lejeaftalen gældende for begge parter.
 3. Senest 3 måneder før lejemålet betales lejen.
 4. Annulleres en reservation af lejeren, tilfalder depositum samt evt. indbetalt lejebeløb ejeren, med mindre det lykkes lejer eller ejer at finde en anden lejer til perioden.
 5. Under forudsætning af, at der ikke er opstået skader på hus eller inventar i lejeperioden, vil lejer enten ved afrejse eller senest en uge efter afrejse, få tilsendt depositum fratrukket udgifter til forbrug.

Lejebetingelser:

 1. Lejeperioden: Lørdag kl. 15 til den efterfølgende lørdag kl. 10.
 2. Huset må maksimalt bebos af 8 personer.
 3. Sommerhuset egner sig ikke til ungdomsgrupper. Derfor forbeholder ejer sig ret til ved ankomst eller på et senere tidspunkt at afvise indflytningen/afbryde opholdet, såfremt der er tale om en ungdomsgruppe.
 4. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr i sommerhuset.
 5. Nøglen udleveres ved ankomst.
 6. Lejer hæfter for alle skader forårsaget på hus og inventar i lejeperioden.
 7. Reklamationer fra lejer kan kun anerkendes, såfremt disse er ejer i hænde senest 5 dage efter påbegyndelse af lejemålet. Lejer skal i tilfælde af en reklamation kontakte ejer via e-mail eller tlf. Ligeledes skal lejer give ejer en rimelig frist til udbedring af reklamationen, samt bidrage til at evt. forværring af skaden/reklamationen minimeres.
 8. Lejer forpligter sig til at efterlade huset i samme stand som det blev overtaget. Dog påhviler rengøringen ejeren.
Udlejertype Privat udlejer
Gade Henriettevej 13
By Hvide Sande
Postnummer 6960
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 110
Badeværelser 2
Værelser 3
Antal senge 8
Rengøring Betales udover pris
Husdyr tilladt Nej
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Afstand golfbane Maks. 10km
Afstand strand Maks. 200m
Område Fyn, Langeland og Ærø
Land Danmark
Beliggenhed
Strand, Tæt på hav
Aktiviteter i området
Fodbold, Golf, Mountainbike, Minigolf
Faciliteter
Internet, Sauna, Spabad, Air Condition, Varmepumpe, Brændeovn, Bordfodbold, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Tørretumbler, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Gynger, Sandkasse, Legestativ, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Ugeprisen (eksklusiv vand, el og slutrengøring) varierer ml. 2.400 kr og 7.000 kr afhængig af sæson. Ugeleje er fra lørdag kl. 15.00 til følgende lørdag kl. 10.00. KONTAKT OS FOR AT FÅ PRIS FOR EN AKTUEL UGE.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer