Nyt lækkert hus med fantastisk beliggenhed

DKK 5.290

Processing your request, Please wait....

Sommerhuset Erikshåb 27 ligger i første række ved Hasmark Strand på Nordfyn.

Her har I en fantastisk udsigt over Kattegat og den skønne badestrand er kun er 10 meter væk. I området er der rig mulighed for at sejle, surfe, bade, fiske og gå ture i det naturskønne område omkring Enebærodde og Hofmansgave.

Hunde er velkomne i huset, og den store baghave er indhegnet, så hunden kan løbe frit. Katte er desværre ikke velkomne. Rundt om huset er der hyggelige terrasser både overdækkede og åbne solvenlige, hvor der altid kan findes læ.

Huset er udstyret med rigtig godt køkkenudstyr, køl/frys, microovn, opvaskemaskine, induktion, brændeovn, wifi, tv, dvd, barneseng, højstol og supergode senge.  Desuden er der udebruser, udekøkken til rensning af fisk, kulgrill, og diverse liggestole og havemøbler. 2,5 km mod vest ligger Hasmark Strand Camping med et lille supermarked, vandland og stor legeplads.

I Otterup, 10 km væk, er der alle muligheder for indkøb i Fakta, Brugsen, Netto eller Meny samt andre hyggelige butikker. 25 km fra sommerhuset ligger Odense med et væld af seværdigheder.

Udlejertype Privat udlejer
Gade Erikshåb 27, Hasmark
By otterup
Postnummer 5450
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 60
Badeværelser 1
Værelser 3
Antal senge 6
Rengøring Betales udover pris
Husdyr tilladt Ja
Swimmingpool Nej
Havudsigt Ja
Afstand golfbane Over 25km
Afstand strand Maks. 100m
Område Fyn, Langeland og Ærø
Land Danmark
Beliggenhed
Strand
Aktiviteter i området
Mountainbike, Petanque, Minigolf
Faciliteter
Internet, Brændeovn, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Blender, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Priser fra 5290 til 8940 alt efter sæson. Dertil depositum på 1500 kr, obligatorisk rengøring på 670 kr og Strøm 3,50 kr pr kWh

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer