Sponsoreret tilbud

Velkommen til ferieboligsiden

Ferieboligsiden er en portal for udlejning af private sommerhuse & ferieboliger i populære lande som Danmark, Sverige, Bulgarien, Frankrig, Spanien & Italien. Få inspiration til jeres næste ferie blandt mere end 200 hyggelige private sommerhuse & ferieboliger Leder du efter et poolhus se mere på www.poolsommerhuse.dk.

Privat udlejning er et stærkt alternativ til de store udlejningsbureauer som Novasol, Dancenter, Dansommer, Sol og strand, Feriepartner & Airbnb hvor du betaler en langt højere pris og i nogle tilfælde skal betale ekstra gebyrer for at leje.

Privat udlejning af sommerhuse og ferieboliger er billigere og meget mere personligt. Find inspiration blandt vores ferieboliger til jeres næste ferie og book direkte hos ejerne til den bedste pris og med størst fleksbilitet.

Sommerhusudlejning i Danmark

Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Limfjorden, Østjylland, Sønderjylland, Fyn, Bornholm , Sydsjælland / Marielyst, Vestsjælland , Nordsjælland

Populære områder

Ebeltoft, Rørvig, Spanien, Frankrig, Cannes, Provence, Nice, Italien, Bulgarien, New York, Algarve, Portugal

Tilmeld dig vores Facebook side / gruppe

Få løbende opdateringer med ledige uger og tilbud på Facebook.com/ferieboligsiden.dk. Vi har i dag mere end 63.000 medlemmer af vores facebook grupper med fælles interesse for sommerhuse og ferieboliger i hele Europa.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få LAST MINUTE tilbud.

DKK 9.500

SKAGEN – stort nyrenoveret hus til 14 pers ved fin badestrand

SKAGEN – stort nyrenoveret hus til 14 pers ved fin badestrand
59329075932948593293359329395932931stue 1593293459329155932913
 • Prisperiode: pr. uge
 • Type af feriebolig: Sommerhus
 • Udlejertype: Privat udlejer
 • Gade: Jerupvej 251
 • Postnummer: 9982
 • By: Ålbæk
 • Områder i Danmark: Nordjylland
 • Slutrengøring: Skal foretages af lejer
 • Beliggenhed: Strand, Tæt på hav
 • Værelser: 9
 • Boligens størrelse i kvm: 220
 • Afstand strand: Maks. 500m
 • Antal senge: 10+
 • Badeværelser: 3
 • Rygning tilladt: Nej
 • Havudsigt: Nej
 • Husdyr tilladt: Nej
 • Swimmingpool: Nej
 • Faciliteter: Fjernsyn, Satellite TV, Stereoanlæg, Radio, Vaskemaskine, Brødrister, Opvaskemaskine, Støvsuger, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Emhætte, Komfur, Ovn, Barnestol, Parkeringsmuligheder, Indendørspejs, Udendørs grill
 • Listed: 31/01/2015 17:44
 • Udløber: 2754 dage, 23 timer

Sponsorede links

Bemærkninger til pris

Pris højsæson: 14000 kr pr uge og lavsæson: 9500 kr pr uge.

En hyggelig lystejendom på 220 m2 tilbyder god plads til 14-20 personer. Feriehuset er renoveret og har den karakteristiske ”Skagen-gule” farve . Feriehuset ligger på en stor privat grund ned mod klitterne til en af Danmarks bedste badestrande. Såvel huset som hele området og stranden er meget velegnet for børn. Det tager 2-3 minutter at gå på en lille strandsti til havet. Huset har 14 senge i 7 dobbeltværelser placeret i 3 seperate soveafdelinger i hver sin fløj af huset med egen indgang og eget bad/toilet. Fritidshuset har et stort nyt køkken med opvaskemaskine, køleskab, fryser og komfur. Køkkenet har god plads til at flere kan lave mad sammen. I den ene ende af huset findes en seperat lejlighed med eget nyt køkken. Sommerhuset har en stor åben stue i vinkel på 80 m2 med brændeovn og gulvvarme samt store vinduer og skydedøre direkte ud til naturen. Huset har ingen trapper og har lave dørtrin hvilket er en fordel for ældre personer. Ifølge vores gæster værdsætter de specielt husets udformning da den muliggør at man kan have egne aktiviteter uden at påvirke de øvrige gæster. Man kan trække sig tilbage med en god bog, spille kort eller lave mad – og der er stadig god plads til øvrige gæster. Den gode pladsen både indendørs og udendørs giver fin mulighed til “egen tid og egen plads”. Dette gælder også udflugter hvor vi ser at nogle af gæsterne spiller golf mens andre i familien tager ind til Skagen og måske bliver de ældste og yngste i familien hjemme og nyder stranden. Alle mødes om aftenen og laver mad og spiser sammen. Der er god plads til 16-20 personer at spise sammen. Huset har mange stamgæster som kommer år efter år i samme uge eller samme weekend.

Man kan gå 2 km langs stranden ind til Ålbæk havn. Der er ca 10 km til Vesterhavet (Hirtshals, Tversted) og ca 20 km til Fredrikshavn resp. Skagen. Man kan cykle til Skagen på en fin cykelsti gennem flot naturområde og det er fladt næsten hele vejen. Det tager ca en time og man kan tage cyklen med på toget hjem til Ålbæk uden ekstra omkostninger. Med hurtigbåd fra Frederikshavn tager det 2 timer til Göteborg. Der går  færge over til Læsø som passer fint for en heldagsudflugt. Se afsnittet “udflugtsmuligheder” for tips til seværdigheder i nærheden.

Huset er desuden velegnet til familiesammenkomst eller familietræf, da op til 18-20 personer kan få sengeplads her og i nærliggende huse. Alle kan mødes og spise sammen i den store stue, som har plads og faciliteter til det. Sommerhuset kan også lejes som weekendhus udenfor højsæsonen..

Max 14-20 personer
Størrelse 220 m2
Afstand strand 500 meter

Pris/uge: 14.800 kr (højsæson 16 jun – 12 aug 2018)
øvrig tid:   9.800 kr    (lavsæson)

Weekendpris er 220 kr/person/nat.
Husets størrelse og udformning medfører et stort energiforbrug, og vi må derfor opkræve et mindre tillæg for normalforbrug af el, olie og vand.

 

Et helt unikt hus på 220 m2 med flotteste beliggende på stor privat naturgrund med skov, sand og klitter. På 3-4 minutters gang på en lille strandstig når du den fine og meget børnevenlige badestrand. Det renoverede bondehus har 14 senge fordelt i 7 dobbeltværelser i 3 forskellige soveafdelinger med hvert sit badeværelse og egen indgang. Feriehuset har et nyt stort køkken som byder ind til at flere personer laver mad sammen. Det store fritidshus har en meget stor stue på ca 80 m2 med spiseplads op til 20 personer. Stuen har brændeovn og 3 sofagrupper samt store vinduer fra loft til gulv. Huset og hele området er meget velegnet til børnefamilier men også en ferie eller weekend for ældre personer. Vi har mange stamgæster som kommer år efter år.
Se gerne www.knasborghus.dk for yderligere beskrivning samt flere billeder.

Udenfor højsæsonen kan det store hus lejes for en weekend.

Vi har flere nærliggende sommerhus som man kan leje seperat og samles med øvrige gæster i det store hus og spise sammen om aftenen.

Knasborghus er ideelt for familieferie og har børnevenlige omgivelser med store frie områder med begrænset trafik eller støj. Mange fugleinteresserede og ornitologer vælger at bo her. I maj måned foregår Skagen Fuglefestival 2018.
Se http://skagenfuglefestival.dk/ for mere information.
Her er masser af frisk luft og mange muligheder for spændende spadsereture og cykelture i den fine forårsnatur med fuglesang, i den varme sommer med strand og klitter samt i det vidunderlige efterår med lyng og gyldne farver.
I et fritidshus på Knasborghus kan man slappe af og nyde naturen året rundt. Bag de store klitter ligger en dejlig og stille badestrand med lavt vand og det fineste sand uden sten. Man kan gå langs stranden ind til Ålbæk havn (ca. 2 km). Til Vesterhavet og Tversted er der ca.20 km, til Frederikshavn ca. 20 km og til Skagen ca. 20 km. Skagen tilbyder mange seværdigheder som Skagen Kunstmuseum, Brøndums Hotel, Grenen med Sandormen og Den tilsandede kirke  bare for at nävne nogle enkelte. Med hurtigbåd fra Frederikshavn tager det kun 2 timer til Göteborg.
Se afsnittet “udflugtsmuligheder” for tips til seværdigheder i nærheden.

Den golfinteresserede kan vælge mellem 8 golfbaner inden for en times bilkørsel. Den nærmeste golfbane er “Hvide Klit” ved Ålbæk.

For den hesteinteresserede findes gode muligheder for at medbringe sin egen hest på ferien og ride i klitterne eller langs de kilometerlange strande. Man kan også leje hest i området og deltage på en ridetur med en gruppe af andre gæster.

For børnene findes gode legemuligheder, man kan spille bold/fodbold eller hoppe på den populære trampolin. Man kan også leje en cykel inde i Ålbæk og cykle på cykelsti til Ålbæk, igennem et flot naturområde til Skagen eller til Frederikshavn. Orker man ikke cykle hjem igen kan man tage cyklen med gratis på toget hjem til Ålbæk.

For den fugleinteresseret findes mange intressante fuglearter. Stor opmærksomhed får specielt rovfuglene. For mere information se www.birdsontop.dk, Skagen Fuglestation eller www.naturstyrelsen.dk. Hvert år i maj arrangeres den velbesøgte Skagen Fuglefestival.

Slægts- og familiefest Knasborghus består af et større hus (Knasborghus nr 1) og 2 sommerhuse. Disse kan lejes separat – eller lejes samlet og dermed skabe rammen for en familiesammenkomst, hvor op til 16-20 personer kan overnatte samt spise og hygge sig sammen i det store hus, som har plads og faciliteter til dette.

Godt tilbud: Højsæsonen starter lørdag 16. juni og slutter lørdag 11. august 2018. Uden for højsæsonen er priserne betydeligt lavere. Kontakt os for et godt tilbud til din ferie, hvad enten det er sommerferie, familieferie, cykelferie, golfferie, weekend eller miniferie med familie og venner i 2018.

Velkommen til Knasborghus!

Listing ID: 40354cd053829d2d

Rapporter problem

Processing your request, Please wait....

Send en besked

Du skal være logged ind for at poste et indlæg.

WP Simple Booking Calendar: ID parameter missing.
Sommerhus med stor terrasse

Ebeltoft | Øer Strand kun 500 meter fra stranden med plads til 8 personer

Vælg år:
Uge nr. Uge pris Midtuge pris Weekend pris Year

Velkommen til ferieboligsiden.dk

Spar penge på Last Minute tilbud på private danske sommerhuse og ferieboliger i udlandet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder

 

Ved tilmelding acceptere du at vi sender nyhedsbreve med gode tilbud på udlejning af sommerhuse / ferieboliger.

Du kan altid afmelde dig igen.