Ebeltoft – Øer Strand med Spa & Sauna

DKK 1.500

Processing your request, Please wait....

SOMMERHUS VED ØER STRAND

Sommerhuset ligger på en rolig sidevej, hvor hele haven er lukket til af træer & buske om sommeren. På den ene siden grænser grunden op til et lille skovområde. Der er 500 meter til stranden og I kan komme derned gennem de mange små hyggelige stier.

Sommerhuset har en individuel og moderne stil hele vejen igennem. Alle rum har et fantastisk lysindfald der ikke kan sammelignes med andre sommerhuse. Der er god plads så flere familier kan være sammen. Der er 3 værelser med dobbelt senge og 2 badeværelser begge med bruser & toilet.

Spabad og sauna opfordrer til en afslappet og rolig ferie. Brændeovnen (med børnegitter) er centralt placeret i stuen, og er med til at skabe en hyggelig feriestemning om aftenen. Bordfodbold i køkken/alrum er både for børn og voksne.

På den 150 m2 store træterrasse er der en stor grill og liggestole – vil I have mulighed for at nyde sol hele dagen.

Huset er et energisparehus med varmepumpe (mulighed for at ankomme til et opvarmet sommerhust om vinteren) og en hyggelig brændeovn med børnegitter.

PERFEKT FOR BØRNEFAMILIER

Perfekte rammer for børnefamilier. udvendig er der Gynger, en rutchebane, balancebom og sandkasse er centralt placeret i forhold udkig fra huset og terrassen. Der er også lavet en bålplads i haven.

Indvendig er der en hems (med børnegitter) der er en hyggelig legeplads for børnene. Her er TV (kun til DVD). Der er også puslebord, 2 høje børnestole, en weekendseng (madrass medbringes), skammel samt bestik m.m. til børn, så alt er klar til en afslappende ferie hvor I ikke skal have alt med selv.

BESKRIVELSE AF OMRÅDET / ØER STRAND

Dette luksus Sommerhus er placeret i et populært, roligt og naturskønt område der hedder Øer Strand.

Øer Strand er et forholdsvis nyt, men fuldt udbygget sommerhusområde øst for færgehavnen Ebeltoft-Odden. Mellem færgehavnen og Gåsehage er der dannet en stor lagune med meget fladt badevand, velegnet for små børn og for surfere og kitesurfere. Fra Gåsehage og rundt østpå er stranden smallere  dels med sandstrand og dels med sand og sten, hvor vanddybden er større. Det er muligt at vandre helt til Jernhatten langs kysten.

Øer Strand er en del af Nationalpark Mols Bjerge. Ebeltoft by kan nås på cykel på cirka 10 minutter. Der er også en anlagt en 13 km lang MTB-rute i Sdr. Plantage syd for Ebeltoft. Der er mulighed for parkering ved Søhusvej og Øervej.

Vil I besøge Øer Maritime Ferieby er det også i kort gå afstand. Øer Maritime Ferieby er med sin fantastiske beliggenhed og opbygning på 7 øer fuldstændig unik. Hver ø er omkranset af smukke kanaler og hyggelige havnebassiner, som hører til lystbådehavnen Øer Maritime Havn. Da vandspejlet ligger 1,6 meter over havoverfladen, skal bådene den hyggelige tur igennem slusen for at komme ind i havnebassinet. I samme område er der en restaurant, kiosk, svømmehal, legeplads, bådeplads. Der er mulighed for at fodre ænder ved kanalerne. Der er en bro over kanalen så I kan komme direkte over på en af de 7 øer.

Udlejertype Privat udlejer
Gade Øreflak 73
By Ebeltoft
Postnummer 8400
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 115
Badeværelser 2
Værelser 3
Antal senge 8
Rengøring Foretages af lejer
Husdyr tilladt Kan aftales
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Afstand golfbane
Afstand strand Maks. 500m
Område Østjylland
Land Danmark
Beliggenhed
Strand, Tæt på hav
Aktiviteter i området
Mountainbike
Faciliteter
Internet, Sauna, Spabad, Air Condition, Varmepumpe, Brændeovn, Bordfodbold, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Tørretumbler, Kaffemaskine, Nespresso, Elkoger, Blender, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Gynger, Sandkasse, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Alle priser excl. forbrug og excl. rengøring. Sammen med leje betales et depositum hvori forbrug modregnes. Ingen udlejning til ungdomsgrupper eller ungdomsfester. SMS/Ring på 20201404 for priser og ledige datoer.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer