Sommerhus Nordsjælland 10-12 pers – Strand 500m

DKK 15.000

Processing your request, Please wait....

05/08/2021 1:15

25 dage, 14 timer

Blot 500 m fra stranden ligger dette lækre hus på en stor smuk og ugeneret naturgrund med egen skov. Huset er bygget i den charmerende og klassisk nordiske sommerhusstil med store og lyse værelser, vidunderlige materialer og rene arkitektoniske linjer. Huset er sort og hvid. Det er åbnet op til kippen i alle rum, så du har højt til loftet og en dejlig luftig fornemmelse, når du går rundt indendørs.

Huset er totalt ny nyrestaureret med respekt for den gamle og hyggelige stil. Et nyt lækkert køkken med opvaskemaskine og nyt køleskab / fryser og induktionskomfur. Køkkenet fungerer som en naturlig del af den store stue i huset, så familien kan være sammen og hygge sig, mens du laver mad.

Der er en stor lækker nybygget træterrasse på 125m2 rundt om hele huset, hvor man kan nyde solen fra den står op til den går ned.

Indretningen i hovedhuset er god og rummelig med stor køkken / alrum, 3 soveværelser, gang, badeværelse, samt en nyrenoveret anneks.

Anneks: Annekset er hovedrenoveret og nyisoleret i 2017 og indrettet med et lækkert lille tekøkken så du kan lave en kop te og kaffe, børste tænder osv. Der er desuden et lækkert nyt udebad på Annekset. Så man også kan bade. Annekset indeholder en dobbeltseng samt en dobbelt sovesofa, sofabord og to dejlige instruktørstole.

Hovedhuset indeholder et elegant badeværelse med gulvvarme og en ny stor luksus brusebad med stort brusehoved. Hvis du ønsker at bade udenfor, så du kan nyde den store lækre udendørs bad, der sidder på den nordlige side af huset. Den udendørs bad er placeret privat og afsondret og har både varmt og koldt vand. ‘Også om aftenen, hvor man kan nyde den klare stjernehimmel, mens du får et varmt bad. Det kan virkelig anbefales.

Huset indeholder stue, spiseplads til 12, køkken, 3 soveværelser med helt nye dobbeltsenge. Der er blevet indkøbt 12 nye dyner, 12 nye puder, der er klar i huset. Der er også Sengetøj og håndklæder osv

Huset skal efterlades i rengjort stand. Dette gøres af lejer før afrejse. Lejeren kan også købe rengøring af hele huset, dog skal køleskab og ovn rengøres af lejer. Det er ikke inkl i rengøringen. Det koster 1000 kroner i merbetaling. Hvis du ønsker rengøringen skal det meldes ved booking eller efterfølgende. Så anmoder vi om det aftalte beløb.

Vi afregner for elforbruget i huset. 2,50 Dkr pr KwH. Når lejer ankommer til huset tager de et billede af El-måleren og sender til udlejer og det samme gør de ved afgang. Så anmoder lejer om forbrugsbeløbet via Airbnb når opholdet er gennemført. Vand er gratis.

Alt i huset er til rådighed. Vi har en lille skab låst til private ting. Ellers er alt åbent.

Vi bor på Frederiksberg og kan hjælpe med praktiske ting og oplysninger, hvis nødvendigt.

I højsæsonen kan du som udgangspunkt kun leje huset minimum en uge.

Udlejertype Privat udlejer
Gade Torn-åsen 8
By Udsholt
Postnummer 3200
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 95
Badeværelser 1
Værelser 6
Antal senge 7
Rengøring Aftales nærmere
Husdyr tilladt Nej
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Afstand golfbane Maks. 10km
Afstand strand Maks. 500m
Område
Land Danmark
Beliggenhed
Strand, Tæt på hav
Aktiviteter i området
Tennis, Fodbold, Squash, Golf, Kajak, Fitness, Bordtennis, Mountainbike, Klatring, Petanque, Minigolf
Faciliteter
Internet, Air Condition, Fjernsyn, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

I sommerferien der ligger priserne på 15.000kr pr uge.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer