Velbeliggende sommerhus nær Skallerup Seaside Resort

DKK 1.400

Processing your request, Please wait....

Sommerhuset er bygget i 1975. I 1992 blev der foretaget om- og tilbygning, og det er løbende blevet renoveret. Husets areal er 93 m2, og det er til max. 8 personer.

Sommerhuset indeholder følgende rum:

Stue med brændeovn og varmepumpe kombineret med køkken med keramisk komfur, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab med fryser. 4 soverum. 2 med dobbeltseng. 1 med 4 køjer og et med 2 køjer (70 x 200 cm) m. springmadrasser. Badeværelse med 2 brusekabiner og spabad med flot udsigt. Vaskemaskine og tørretumbler. Sauna og udestue.

Der er kabel-TV og gratis internetforbindelse. Musikanlæg og DVD-afspiller.  I det lille køjeværelse er ekstra TV m. DVD-afspiller til børnene. Der er mange DVD-film og spil til både børn og voksne.

Udendørs faciliteter:

Bag sommerhuset er der et lille hus med ekstra fryser.
Foran sommerhuset er der en meget stor vestvendt terrasse.
Bag sommerhuset er der en østvendt terrasse, der ligger i læ af sommerhuset.
Fra en lille pavillon på grunden er der havudsigt
Til børnene er der legeplads med legehus og mange legeredskaber.

Sommerhuset ligger på en 2900 kvm stor naturgrund. Foran sommerhuset er der en fredet slugt og bag sommerhuset et stort ubebygget fællesareal. Fra sommerhuset er der en pragtfuld udsigt over et fredet naturområde, hvor der i sommerhalvåret går græssende kreaturer.  Bag sommerhuset er der et stort ubebygget fællesareal.

Beskrivelse af området

Sommerhuset ligger i gåafstand (ca. 800 m) fra Skallerup Seaside Resort. Der er 5 km til Lønstrup og 15 km til Hjørring, som er nærmeste større by.

Udlejertype Privat udlejer
Gade Hyrdehundsvej 18
By Hjørring
Postnummer 9800
Prisperiode pr. uge
Boligens størrelse i m2 93
Badeværelser 1
Værelser 4
Antal senge 9
Rengøring Aftales nærmere
Husdyr tilladt Ja
Swimmingpool Nej
Havudsigt Nej
Afstand golfbane
Afstand strand Maks.1000m
Område
Land Danmark
Aktiviteter i området
Tennis, Golf, Minigolf
Faciliteter
Internet, Sauna, Spabad, Air Condition, Varmepumpe, Brændeovn, Fjernsyn, DVD, Opvaskemaskine, Vaskemaskine, Tørretumbler, Kaffemaskine, Elkoger, Fryser, Køleskab, Mikroovn, Barnestol, Gynger, Legestativ, Udendørs grill, Parkeringsmuligheder

Kalender og priser

Bemærkninger til pris

Se ledige perioder og priser på: www.tagebjerg.dk Weekendudlejning og "Miniferie" kun før 1. april og efter 1. okt. fra 800 kr - 1600 kr. OBS: gælder ikke i helligedage og skoleferier. Inkluderet i prisen er, at sommerhuset ved ankomsten er opvarmet og gjort hyggeligt med lys, friske blomster og buketter. Træbriketter kan købes ved sommerhuset til indkøbspris. Ved leje af sommerhuset max. 2 uger før ankomstdatoen: 20% rabat. Ved Udlejning til kun 2 personer: 10% rabat.

Kan bookes
Blokeret
Ankomst- og afrejsedag
Alt ledigt
Ledige datoer
Booket
Klik på ugenr. under PRIS kolonnen for at se aktuelle priser
Vis flere datoer