Sponsoreret tilbud

Velkommen til ferieboligsiden

Ferieboligsiden er en portal for udlejning af private sommerhuse & ferieboliger i populære lande som Danmark, Sverige, Bulgarien, Frankrig, Spanien & Italien. Få inspiration til jeres næste ferie blandt mere end 200 hyggelige private sommerhuse & ferieboliger Leder du efter et poolhus se mere på www.poolsommerhuse.dk.

Privat udlejning er et stærkt alternativ til de store udlejningsbureauer som Novasol, Dancenter, Dansommer, Sol og strand, Feriepartner & Airbnb hvor du betaler en langt højere pris og i nogle tilfælde skal betale ekstra gebyrer for at leje.

Privat udlejning af sommerhuse og ferieboliger er billigere og meget mere personligt. Find inspiration blandt vores ferieboliger til jeres næste ferie og book direkte hos ejerne til den bedste pris og med størst fleksbilitet.

Sommerhusudlejning i Danmark

Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Limfjorden, Østjylland, Sønderjylland, Fyn, Bornholm , Sydsjælland / Marielyst, Vestsjælland , Nordsjælland

Populære områder

Ebeltoft, Rørvig, Spanien, Frankrig, Cannes, Provence, Nice, Italien, Bulgarien, New York, Algarve, Portugal

Tilmeld dig vores Facebook side / gruppe

Få løbende opdateringer med ledige uger og tilbud på Facebook.com/ferieboligsiden.dk. Vi har i dag mere end 63.000 medlemmer af vores facebook grupper med fælles interesse for sommerhuse og ferieboliger i hele Europa.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få LAST MINUTE tilbud.

Lej sommerhus på ferieboligsiden

Du er kommet til det rette sted, hvis du er på udkig efter et sommerhus til leje. På ferieboligsiden.dk har vi samlet private sommerhusejere, som ønsker at leje deres sommerhus ud. Du slipper for at gå gennem dyre udlejningsselskaber og bookingbureauer, for her kan du både finde sommerhuse til udlejning og selv udleje dit sommerhus.

Sommerhuse til leje året rundt

Vi danskere elsker sommerhusstemningen: sommer, grill, strand, familie og afkobling. Men du kan faktisk leje sommerhuse hele året rundt. Der er altid sommerhuse hos os, der er mulige at leje i vinter-, jule- og efterårsferier.

Brug de koldere måneder på at krybe sammen foran pejsen i sommerhuset, bliv blæst igennem ved havet eller find kastanjer om efteråret. Et sommerhus lægger op til mange timers nærhed mellem familie og venner, som skaber livslange minder.

I vores privatudlejet sommerhuse kommer du nemmest til at opleve dette. Brug kontaktformularen og I løbet af kort tid har du den direkte kontakt og mulighed for at leje sommerhuset direkte hos sommerhusejeren. Du skal altså ikke lægge penge til fordyrende mellemled som udlejningsbureauer, der ofte er ejet af udenlandske firmaer, fordi kontakten er direkte til den private udlejer. Det giver dig en mere personlig, billig og hurtigere udlejning. Vi står selvfølgelig klar til at svare på spørgsmål og formidle kontakt, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Tjen penge på at leje dit sommerhus ud

Står dit sommerhus også ofte tomt eller udlejer bureauerne kun de populære uger? Det kan være svært at få brugt sommerhuset så meget, som du havde ambitioner om – og de spontane weekender, du troede, I ville bruge i sommerhuset, er egentlig aldrig blevet til noget. Så kan det være en god idé at lade andre få glæde af jeres sommerhus og samtidig tjene nogle penge på det.

Et sommerhus er aldrig gratis at eje. Der er altid forbrug og skatter, som skal betales – også selvom du ikke bruger det. Lad andres ønske om sommerhusture kommer jer til gode og dække jeres månedlige udgifter. Husk at du også opnår et skattefrit fradrag når du udlejer privat.

Hos os på ferieboligsiden.dk har vi gjort det nemt for dig at udleje eller leje sommerhus. I løbet af få minutter kan du få billeder, info og priser uploadet på vores site, så dit sommerhus er klar til at blive brugt af nogle andre. Du slipper for selv at skulle markedsføre dit hus og gøre reklame for det, for vi guider mange nysgerrige sommerhuslejere forbi vores site og via vores populære Facebook grupper hver eneste dag.

Lej feriebolig i udlandet

Vidste du, at vi har over 100 ferieboliger, hytter og villaer i udlandet? Det giver dig rig mulighed for at opleve en ferie under lidt varmere himmelstrøg – også året rundt. Gå uden om de dyre rejseselskaber og pakkerejser og lej feriebolig i Spanien, Italien eller Frankrig. Så kan du nyde de varme lande i private ferieboliger, som du normalt aldrig ville få mulighed for at opleve.

Private ferielejligheder er nemlig en helt anderledes måde at opleve et nyt land på end de store hoteller og ressorts. Her får du mulighed for at opleve den mere private del af et land, hvor indretningen og atmosfæren er helt unik. Så kan du komme helt ned i gear og nyde lokalområdet, som italienerne, spanierne og franskmændene selv gør det.

Lej en villa eller en ferielejlighed uden for Danmarks grænser og få en helt unik chance for at komme tæt på den lokale befolkning, natur og stemning, som landet byder på. Vores mange sommerhuse i udlandet er nemme at leje – og hvem ved? Måske ender du med at komme tilbage år efter år.

Velkommen til ferieboligsiden.dk

Spar penge på Last Minute tilbud på private danske sommerhuse og ferieboliger i udlandet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder

 

Ved tilmelding acceptere du at vi sender nyhedsbreve med gode tilbud på udlejning af sommerhuse / ferieboliger.

Du kan altid afmelde dig igen.