Om ferieboligsiden

Sommerhus- og ferieboligudlejning

www.ferieboligsiden.dk er en portal for privat udlejning af sommerhuse og ferielejligheder.

Vi formidler kontakt mellem lejer og udlejer af sommerhuse og ferieboliger – Udlejer er typisk private personer der selv ejer deres sommerhuse / ferieboliger og ønsker at udleje til andre private. Ved at leje et sommerhus direkte ved udlejer sparer du typisk 30-40 %. Det er nemt og enkelt og du kan finde et billigt sommerhus eller feriebolig hos os. Vi koncentrere os fortrinsvis om Europa men har også lande udenfor Europa med.

Vi har f.eks. feriehuse i Grækenland, sommerhuse og villaer i Spanien eller er det noget med en dejlig solferie i det smukke og skønne Italien. Det er mange områder man kan rejse til i Europa og fælles for alle lande er, at de hver især byder på spændende og unikke rejseoplevelser. Hvad med en solferie i Spanien eller sågar en skiferie i det smukke Østrig, hvor der også kan være smukt om sommeren. For mange er Østrig forbundet med skiferie og ikke så meget med sommerferie – men faktisk er sommervejret bedre i Østrig end i Danmark.

Alle sommerhuse og ferieboliger du finder på ferieboliger.eu er annonceret af private udlejere. Ferieboliger.eu får ingen provisioner af de lejeindtægter ejerne får. Vi er udelukkende sommerhusportal, der formidler kontakt mellem lejer og udlejer og er således ikke ansvarlig for de lejeaftaler, herunder vilkår eller betalinger der indgåes mellem lejer og udlejer – ligesom vi ikke er ansvarlig for de annoncer, som udlejer har annonceret på ferieboliger.eu.

Hvis du støder på en ferieboligannonce, der ikke virker troværdig eller på anden måde er forulempende så kontakt os gerne.

Ønsker du at komme i kontakt med os i øvrigt omkring sommerhusudlejning er du velkommen til at sende en mail til os på admin@ferieboligsiden.dk.

 

Sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning

Ferieboligsiden.dk administreres af et danske selskab, Ferieboligsiden IVS

Send en besked

Du skal være logged ind for at poste et indlæg.

Velkommen

Velkommen til www.ferieboligsiden.dk Du kan nu oprette dig som bruger - det er nemt og enkelt og derefter har du mulighed for at tilmelde din feriebolig til udlejning - det er ganske gratis at prøve i de første 30 dage og tager kun et øjeblik. Du kan også følge os på https://www.facebook.com/ferieboligsiden.dk/ God fornøjelse!

Velkommen til ferieboligsiden.dk

Spar penge på Last Minute tilbud på private danske sommerhuse og ferieboliger i udlandet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder

 

Ved tilmelding acceptere du at vi sender nyhedsbreve med gode tilbud på udlejning af sommerhuse / ferieboliger.

Du kan altid afmelde dig igen.