Sponsoreret tilbud

Velkommen til ferieboligsiden

Ferieboligsiden er en portal for udlejning af private sommerhuse & ferieboliger i populære lande som Danmark, Sverige, Bulgarien, Frankrig, Spanien & Italien. Få inspiration til jeres næste ferie blandt mere end 200 hyggelige private sommerhuse & ferieboliger Leder du efter et poolhus se mere på www.poolsommerhuse.dk.

Privat udlejning er et stærkt alternativ til de store udlejningsbureauer som Novasol, Dancenter, Dansommer, Sol og strand, Feriepartner & Airbnb hvor du betaler en langt højere pris og i nogle tilfælde skal betale ekstra gebyrer for at leje.

Privat udlejning af sommerhuse og ferieboliger er billigere og meget mere personligt. Find inspiration blandt vores ferieboliger til jeres næste ferie og book direkte hos ejerne til den bedste pris og med størst fleksbilitet.

Sommerhusudlejning i Danmark

Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Limfjorden, Østjylland, Sønderjylland, Fyn, Bornholm , Sydsjælland / Marielyst, Vestsjælland , Nordsjælland

Populære områder

Ebeltoft, Rørvig, Spanien, Frankrig, Cannes, Provence, Nice, Italien, Bulgarien, New York, Algarve, Portugal

Tilmeld dig vores Facebook side / gruppe

Få løbende opdateringer med ledige uger og tilbud på Facebook.com/ferieboligsiden.dk. Vi har i dag mere end 63.000 medlemmer af vores facebook grupper med fælles interesse for sommerhuse og ferieboliger i hele Europa.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få LAST MINUTE tilbud.

Udlejning af sommerhus

Har du planer om at udleje dit sommerhus? Så er du landet det rette sted. På ferieboligsiden.dk har vi gjort det nemt for dig at oprette en profil og udleje dit sommerhus i de uger, du alligevel ikke selv bruger det.

Oplev fordelene ved at udleje privat

Du slipper for at bruge et udlejningsselskab og betale provision, når du udlejer hos os. Vi tager kun en fast, lav pris, og så kan du ellers få lejet dit sommerhus ud, så meget som du selv ønsker. Fordelen ved at udleje privat er, at det hele bliver gjort på dine vilkår.

På ferieboligsiden slipper du også for at skulle skynde dig at booke dit eget sommerhus i de uger, du selv vil have det – for her gør vi det helt omvendt. Du lægger de uger ind, som du ved, dit hus ikke bliver brugt, og så kan andre få mulighed for at opleve glæden ved dit sommerhus. Så får du også dækket de månedlige udgifter, som der altid er ved at have et sommerhus stående tomt.

Dit sommerhus er også aktuelt

Det kan være, du er i tvivl om, dit sommerhus er velegnet til udlejning, eller om det er besværet værd. Til det kan vi sige to ting: Der findes udlejere til hvert et slags sommerhus – og jo! Det er besværet værd. For faktisk er der ikke særlig meget besvær ved at udleje dit sommerhus hos os.

Vores lejere af sommerhuse har lige så forskellige ønsker, som vi mennesker er forskellige. Nogle leder efter luksussommerhuse med pool, andre vil have det enkelte liv midt i naturen, og nogle ønsker blot en mulighed for at opleve andet end deres sædvanlige bopæl. Derfor ved vi, at dit sommerhus også kan blive lejet ud hos os.

Derfor har vi gjort det nemt for dig at udleje dit sommerhus i løbet af få minutter, så du både sparer penge og tid i det lange løb.

Last minute og spontane udlejninger

Er din egne ferieplaner gået i vasken eller får du ikke brugt sommerhuset i weekenden alligevel? Hos os har vi en helt specifik last minute-kategori, hvor du kan oprette dit sommerhus under. Så kan potentielle lejere nemt få et overblik over sommerhuse, som netop er blevet ledige – ligesom man gør det med afbudsrejser. Så undgår du at stå med et tomt sommerhus og miste penge på en tabt ferie.

Vi har mange brugere, som leder efter netop denne type for udlejning. Det kan være, de skal have brændt nogle ekstra feriedage af, er på barsel eller pludselig har fået en mulighed for at samle familien. Så du kan være sikker på, at der er gode muligheder for at leje dit sommerhus ud last minute.

Udlejning af sommerhus i udlandet

Vi har mange sommerhuse og ferieboliger i udlandet, som bliver lejet privat ud hver uge. Derfor er dit sommerhus i udlandet også aktuelt på vores portal. Flere og flere ønsker at leje et privat sommerhus uden for Danmarks grænser for at undgå de store hotelkæder. De vil hellere have en følelse af at leve lokalt og opleve indbyggerne, seværdighederne og kulturen helt tæt på.

Er du stadig i tvivl med hensyn til udlejning af sommerhuse, så kontakt os, og vi svarer på alle dine spørgsmål. Det er helt gratis og uforpligtende at kontakte vores kundesupport, så du kan føle dig sikker gennem hele udlejningsprocessen.

Velkommen til ferieboligsiden.dk

Spar penge på Last Minute tilbud på private danske sommerhuse og ferieboliger i udlandet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder

 

Ved tilmelding acceptere du at vi sender nyhedsbreve med gode tilbud på udlejning af sommerhuse / ferieboliger.

Du kan altid afmelde dig igen.