...

luksushuse 646

Er du til sommerhus liv med lækre og unikke helårs udefaciliteter er dette huset for dig! Dette fantastiske Skanlux luksussommerhushus har en udendørs, overdækket og opvarmet pool.

Den højisolerede pool opvarmes af husets varmepumpe og kan bruges året rundt takket være drivhus-overdækning. Ved poolens ende er der en nedsænket bænk, perfekt til de voksne, mens børnene leger i vandet. Alt sammen under coveret. Om sommeren kan coveret flyttes, så man har den fulde fornøjelse af en åben udendørs pool
Som noget nyt, er der udgang til den flotte terrasse fra et af husets badeværelser. Direkte ud i wellness afdelingen, hvor I kan nyde det varme ude-spabad, hoppe en tur i den varme sauna, efterfulgt af en tur i det iskolde, koldtvandskar. Udebruseren er afskærmet, ligesom resten af wellnessområdet er hegnet ind, uden indkig, så alle herlighederne kan nydes uden forstyrrelser. (Dyr i poolen er ikke tilladt)

Til udendørs hygge er der flotte have- og loungemøbler, og til madlavning kan I benytte den fine Morsø Forno grill. Imens kan børnene gynge og lave kunstner på den nedgravede trampolin.

Huset kan rumme op til 18 personer og er udstyret med et stort aktivitetsrum, der tilbyder underholdning for alle. Fra billard og bordtennis til bordfodbold og dart, er der sjove muligheder for alle aldre. Mens de mere konkurrencemindede giver den gas, kan andre slappe af i de bløde sofaer eller nyde en forfriskende drink fra baren.

Det store opholdsrum, i forbindelse med stuen, er hjertet af huset. Her kan I slå benene op og nyde hinandens selskab ved det lange spisebord, mens nogle kokkererer i det rummelige XL-køkken. Dette hus er det oplagte sted til at holde en sammenferie, at fejre den runde fødselsdag eller andre hyggelige sammenkomster, der er plads til alle ved det store langbord i husets opholdsrum. Der er desuden Sonos højttaler i aktivitetsrummet og køkken/stue.

Når det kommer til overnatningsmuligheder, er der masser af plads. De 7 værelser er fordelt på 2 soveafdelinger og derudover er der 4 sovepladser på hemsen. Der er også 3 badeværelser, så I ikke behøver at vente i kø.

Beliggende i det naturskønne og fredelige Odsherred-område, har I adgang til en bred vifte af aktiviteter og oplevelser. Glæd jer til at udforske de mange børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan nyde skønne stunder sammen med familien.

Dette Skanlux luksussommerhus er mere end bare et sted at overnatte – det er et sted, hvor minder skabes og drømme bliver til virkelighed. Velkommen til jeres næste uforglemmelige ferieoplevelse.

Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.