Sponsoreret tilbud

Velkommen til ferieboligsiden

Ferieboligsiden er en portal for udlejning af private sommerhuse & ferieboliger i populære lande som Danmark, Sverige, Bulgarien, Frankrig, Spanien & Italien. Få inspiration til jeres næste ferie blandt mere end 200 hyggelige private sommerhuse & ferieboliger Leder du efter et poolhus se mere på www.poolsommerhuse.dk.

Privat udlejning er et stærkt alternativ til de store udlejningsbureauer som Novasol, Dancenter, Dansommer, Sol og strand, Feriepartner & Airbnb hvor du betaler en langt højere pris og i nogle tilfælde skal betale ekstra gebyrer for at leje.

Privat udlejning af sommerhuse og ferieboliger er billigere og meget mere personligt. Find inspiration blandt vores ferieboliger til jeres næste ferie og book direkte hos ejerne til den bedste pris og med størst fleksbilitet.

Sommerhusudlejning i Danmark

Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Limfjorden, Østjylland, Sønderjylland, Fyn, Bornholm , Sydsjælland / Marielyst, Vestsjælland , Nordsjælland

Populære områder

Ebeltoft, Rørvig, Spanien, Frankrig, Cannes, Provence, Nice, Italien, Bulgarien, New York, Algarve, Portugal

Tilmeld dig vores Facebook side / gruppe

Få løbende opdateringer med ledige uger og tilbud på Facebook.com/ferieboligsiden.dk. Vi har i dag mere end 63.000 medlemmer af vores facebook grupper med fælles interesse for sommerhuse og ferieboliger i hele Europa.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få LAST MINUTE tilbud.

Om ferieboligsiden

Sommerhus- og ferieboligudlejning

Ferieboligsiden.dk er en portal for privat udlejning af sommerhuse og ferielejligheder.

Vi formidler kontakt mellem lejer og udlejer af sommerhuse og ferieboliger – Udlejer er typisk private personer der selv ejer deres sommerhuse / ferieboliger og ønsker at udleje til andre private. Ved at leje et sommerhus direkte ved udlejer sparer du typisk 30-40 %. Det er nemt og enkelt og du kan finde et billigt sommerhus eller feriebolig hos os. Vi koncentrere os fortrinsvis om Europa men har også lande udenfor Europa med.

Vi har f.eks. feriehuse & lejligheder i Frankrig,  Pool villaer i Spanien eller er det noget med en dejlig solferie i det smukke og skønne Italien. Det er mange områder man kan rejse til i Europa og fælles for alle lande er, at de hver især byder på spændende og unikke rejseoplevelser. Hvad med en solferie i Spanien eller sågar en skiferie i det smukke Østrig, hvor der også kan være smukt om sommeren. For mange er Østrig forbundet med skiferie og ikke så meget med sommerferie – men faktisk er sommervejret bedre i Østrig end i Danmark. Det nye populære rejsemål er Bulgarien. Lige nu har vi 4 gode lejligheder i resorts der passer perfekt til en familie ferie.

Alle sommerhuse og ferieboliger du finder på ferieboligsiden.dk er annonceret af private udlejere. Ferieboligsiden.dk får ingen provisioner af de lejeindtægter ejerne får. Vi er udelukkende sommerhusportal, der formidler kontakt mellem lejer og udlejer og er således ikke ansvarlig for de lejeaftaler, herunder vilkår eller betalinger der indgåes mellem lejer og udlejer – ligesom vi ikke er ansvarlig for de annoncer, som udlejer har annonceret på ferieboligsiden.dk.

Hvis du støder på en ferieboligannonce, der ikke virker troværdig eller på anden måde er forulempende så kontakt os gerne.

Ønsker du at komme i kontakt med os i øvrigt omkring sommerhusudlejning er du velkommen til at sende en mail til os på admin@ferieboligsiden.dk.

Sommerhusudlejning

Privat Sommerhusudlejning

Send en besked

Du skal være logged ind for at poste et indlæg.

Velkommen til ferieboligsiden.dk

Spar penge på Last Minute tilbud på private danske sommerhuse og ferieboliger i udlandet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder

 

Ved tilmelding acceptere du at vi sender nyhedsbreve med gode tilbud på udlejning af sommerhuse / ferieboliger.

Du kan altid afmelde dig igen.