...

Om Ferieboligsiden

Ferieboligsiden er 100% dansk-ejet og en del af Design'R'us Aps der er et digitalt webbureau, der siden 2006 har leveret digitale løsninger til kunder i hele Danmark. Vi formidler udlejning af sommerhuse gennem vores egenudviklet søgemaskine, der hurtigt sammenligner priser og faciliteter på ledige sommerhuse fra flere udlejningsbureauer. Udover vores brugervenlige hjemmeside har vi opbygget Danmarks største netværk indenfor sommerhusudlejning med over 105.000 medlemmer i vores Facebook grupper.

Find svar på de mest almindelige spørgsmål om hvordan Ferieboligsiden fungerer og de vigtigste emner omkring din booking herunder. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, er du meget velkommen du kontakte os på info@ferieboligsiden.dk.

Bemærk, at vi ikke er et rejse- eller udlejningsbureau og at vi ikke udlejer eller er ansvarlig for sommerhusene på Ferieboligsiden. Kontakt udlejningsbureauet direkte, hvis du har spørgsmål eller ændringer til en booking der er bekræftet. Booking og betaling aftales kun med udlejningsbureauet og derfor kan vi ikke administrere eller annullere din booking.

Sådan fungerer Ferieboligsiden

Du har sikkert allerede brugt Momondo, Trivago & Booking.com når du har booket flybilletter eller hoteller. Ferieboligsiden fungerer på samme måde, hvor du kan søge efter sommerhuse på flere bookingsider på 'en gang. Vi søger hurtigt igennem mange forskellige hjemmesider og samler alle relevante søgeresultateter, så du hurtigt og let kan se og sammenligne priser og faciliteter på 'en gang.

Når du har besluttet dig for at booke et sommerhus, laver du en booking forespørgsel direkte hos os og vi sender den videre til udlejningsbureauet, der efterfølgende vil bekræfte din booking direkte til din mail. Vi er ikke involveret i selve bookingen eller afviklingen af bookingen mellem dig og udlejningsbureauet. Vi modtager ikke betaling og vi er ikke ansvarlige for sommerhuset og de tjenester, der tilbydes af udlejningsbureauet eller ejeren af sommerhuset.

Det er gratis

Det er helt gratis for dig at bruge vores søgemaskine og sende en booking forespørgsel gennem os.

Vi modtager en provision fra vores samarbejdspartnere, hvis du booker gennem os, så vi kan udvikle og forbedre vores søgemaskine og platform.

Prisgaranti

Vi henter alle lejepriser og tilbud direkte fra udlejningsbureauerne, så du er sikker på at få den laveste pris, den rigtige rabat eller det bedste last minute tilbud.

Du behøver derfor ikke søge andre steder end på Ferieboligsiden.

Søgeresultat

De sommerhuse der præsenteres for dig er kun udvalgt efter de kriterier du selv vælger som f.eks. område eller ledige perioder.

Søgeresultaterne er tilfældige og ikke rangordnet efter den provision vi modtager eller andre kriterier aftalt med vores samarbejdspartnere.

Din booking

Når du har fundet det perfekte sommerhus på Ferieboligsiden, kan du sende din booking forespørgsel gennem Ferieboligsiden direkte til udlejningsbureauet - så bliver ikke lettere for dig.

Booking bekræftelse

Din booking er først endelig bekræftet når du får direkte besked fra udlejningsbureauet. Du vil modtage en bekræftelsesmail på den mailadresse, der blev oplyst ifm. din forespørgsel.

Alt kommunikation vil herefter være gennem udlejningsbureauet, der har det fulde ansvar for at gennemføre din booking.

Sikker betaling

Du betaler direkte til udlejningsbureauet og først når din booking forespørgsel er bekræftet. Udover en lejepris opkræves typisk et depositum.

Hvis du har spørgsmål til betaling, forbrug, refusion af depositum mm. bedes du kontakte udlejningsbureauet direkte, da de har det fulde ansvar for din booking.

Lejebetingelser

Bemærk, at du ifm. din booking forespørgsel kan se de gældende lejebetingelser og at du skal acceptere disse lejebetingelser fra det pågældende udlejningsbureau inden du kan sende din booking forespørgsel.

Lejebetingelserne beskriver alle vilkår gældende for din booking.

Afbestilling og ændringer

Du vil modtage alle relevante oplysninger om din booking samt kontaktoplysninger i forbindelse med dit ophold og hvordan du kontakter kundeservice fra udlejningsbureauet.

Læs også lejebetingelser og evt. forsikringsvilkår for gældende regler ifm. afbestilling og ændringer.

Forsikring

Forsikring kan være inkluderet i lejeprisen og i andre tilfælde er det et tilkøb til din booking, som du helt frivilligt kan vælge at købe, hvis du ønsker det. Du kan vælge mellem flere typer og prisen afhænger af lejeprisen for det enkelte sommerhus.

Husk at læse vilkårene der kan variere mellem de enkelte udlejningsbureauer.

Reklamationer

Hvis sommerhuset ikke lever op til dine forventninger eller du har konkrete spørgsmål til f.eks. brug af faciliteterne i sommerhuset, skal du kontakte det lokale udlejningsbureau hurtigst muligt.

Bemærk, at beskrivelse og billeder af sommerhuset kommer direkte fra udlejningsbureauet og at vi ikke er ansvarlig for datakvalitet mht. korrekte og opdaterede informationer.