...

Kom Danmark rundt med os

Netop fordi vi er en portal for privat ferieboligudlejning, kan vi tilbyde boliger rundt i hele landet. Prøv nogle af de sommerhuse, som kun er tilgængelige via ferieboligsiden.dk, fordi det er private mennesker, som udlejer deres sommerhuse. Undgå de store bookingbureauer med dyre gebyrer og provisioner.

Vi har private udlejere i vores netværk i alt fra nord til syd, øst til vest. Prøv nogle af de lækre sommerhuse i Nordsjælland tæt på kysten og København. Eller hvad med at besøge de store bølger ved Vesterhavet, hvor du kan hoppe i klitter og opleve naturen helt tæt på?

Du kan også besøge den dansk-tyske grænse i vores sønderjyske sommerhuse, hvor I kan shoppe i Flensburg eller opleve nogle af alle de historiske seværdigheder omkring krigen mod Tyskland. Eller hvad med at tage helt nord på til Skagen og den nordjyske egn?

Det kan også være, du er til ø-ferie og leder efter forskellige ferieboliger på nogle af Danmarks små øer. Vi har hele tiden nye private udlejninger, så hold løbende øje med vores side, når du ønsker at booke sommerhuse hos os.

Vi har gjort det nemt at booke sommerhus

Vi har et fleksibelt medlemskab, der gør det nemt at få overblik over alle vores ferieboliger. Se vores smarte prisoversigt, der viser prisen for både en uge, en miniferie/midtuge og for en weekend. Du kan nemt danne dig et overblik, når du scroller gennem vores site.

Har du lagt mærke til vores last minute-udlejninger? Vi har altid sommerhuse, som er ekstra billige, fordi de uventet er blevet ledige. Det kan være, du normalt planlægger din sommerhustur lang tid i forvejen og bedst kan lide, at der er styr på kalenderen og god tid til at forberede dig. Men nogle gange kan en god pris og et lækkert sommerhus friste, så du slår spontant til. Husk altid at holde øje med vores last minute-udlejninger – vi lover en god pris hver gang.

Hvorfor booke privat sommerhus?

Som vi har nævnt tidligere, så er der mange fordele ved at booke et privat sommerhus frem for at leje en feriebolig hos et af de større bookingbureauer eller hos en feriepark. Sådanne virksomheder tager oftest en provision, hver gang sommerhuset bliver udlejet, og du skal også tit betale gebyrer, som du slipper for hos os.

Vi sørger for kontakten mellem dig og udlejer uden at tage en del af kagen, hver gang en udlejning sker. Når du først er medlem af vores store netværk, kan du frit leje så mange sommerhuse eller ferieboliger, som du ønsker.

Vi overlader alle de store beslutninger til jer. Udlejer bestemmer selv prisen for sommerhuset, så du kan stole på, at vi ikke har skruet ekstra meget op for priserne, som du kan opleve hos andre bookingbureauer. Vores største mål er at lade danskerne drage nytte af alle de dejlige, danske sommerhuse, som vi har rundt omkring i landet.

Tag hunden med

Vidste du, at vi har flere sommerhuse og ferieboliger, hvor du sagtens kan tage din bedste, firbenede ven med? Du kan se på hvert af vores sommerhuse, om der står ”husdyr tilladt”. Så ved du, at du kan tage din hund eller kat med.

Det kan være rart for de fleste hunde- eller katteejere at vide, at du kan tage familiens husdyr med, så det ikke skal være alene en hel weekend eller uge. Det kan være dyrt at få hunden på pension eller svært at finde nogen, som kan passe den. Prøv at booke et sommerhus, hvor husdyr er tilladt og slip for besværet af det.

Oplev kvalitetstid med familien, vennerne eller kollegaerne, når du booker et sommerhus på ferieboligsiden.dk. Vi har skruet priserne i bund og hyggen i vejret.

 

FAQ

Find det bedste sommerhus?

Vi har samlet en liste over de bedste sommerhuse på markedet, som har last minute tilbud.

Hvordan udvælger vi de bedste for dig?

For at udvælge det bedste last minute tilbud til dig, skal du bruge vores søgefunktion

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger et last minute tilbud?”

Vi anbefaler du overvejer stedet sommerhuset ligger og hvordan sommerhuset ser ud, da dette kan være grunden til at det ligger i sommerhuse

Sommerhusdrømme kan hurtigt blive til virkelighed

Få hurtigt adgang til utrolige last minute tilbud og oplevelser på sommerhusudlejning