bookingstudio 312

Flot, Vedligeholdt og smagfuldt feriehus i træ. Beliggende på en naturgrund blot 200 m fra det brusende Vesterhav. Huset er ideelt indrettet til familien på op til 6 personer eller til par som ønsker et godt feriehus med en dejlig beliggenhed. Velegnet til en ferie uanset årstiden. Gratis internetadgang (Fiber).

Husets indretning
96 m2 stort feriehus, som er bygget i 1997 og siden løbende vedligeholdt så alt fremstår flot og funktionelt. Rummeligt og komfortabelt indrettet. Opholdsstuen er åben til kip. Opholdsstuen er opdelt i spisestue, som er kombineret med det åbne køkkenhjørne. Opholdsstuen med, flotte polstermøbler, spisebord, TV med danske og tyske programmer via fibernet. Nyd udsigten til de høje klitter ved Vesterhavet, over området og slap af foran den knitrende brændeovn som sammen med varmepumpen hjælper med at reducere udgiften til varmeregningen. Flot mørkt trægulv i opholdsrum, køkkenhjørne. 2 gode soverum (1DS, 1DS, 2 KS som også kan bruges som enkeltsenge) – huset må dog max bebos af 6 personer. Der er også trægulve i soverummene. Køkkenhjørne med alt i service / køkkengrej samt elektrisk komfur med kogeplader, emhætte, opvaskemaskine, køleskab med fryseboks og mikroovn. Dejligt badeværelse toilet, håndvask, bruser, vaskemaskine, spabad og direkte adgang til saunaen. Ekstra badeværelse med toilet, håndvask, bruser. Der er klinkegulv med gulvvarme på begge badeværelser. Ikke ryger hus. Husdyr er ikke tilladt.

Husets omgivelser
Huset er beliggende på en ca. 1.200 m2 stor naturgrund kun 200 m fra Vesterhavet. Der er udgang til en dejlig terrasse med stakit med Liggestole, havemøbler og gasgrill som kan flyttes rundt efter behag og efter en plads i solen. I Vrist og omegn er der rigtig gode muligheder for at cykle, vandre eller løbe en tur og kun ca. 200m fra huset ligger det brusende Vesterhav som hver dag byder på nye maleriske oplevelse. I sæsonen kan du hente morgenbrød, købmandsvarer eller måske invitere familien ud at spise, kun ca. 1 km fra huset. Så hvad enten du er til aktiv ferie eller total afslapning danner dette dejlige feriehus den perfekte ramme både hvad angår hus, beliggenhed og omgivelser.