...

Poolhus i Nordjylland

Tag med familien i sommerhus med pool og sauna og oplev ægte en ægte wellnessferie. Vi har et stort udvalg af lækre poolhuse i Nordjylland, som giver hele familien mindeværdige dage året rundt. Oplev den lokale, vilde natur og tilbring regndagene indenfor i den opvarmede pool og den varme sauna.

Prøv et luksussommerhus med pool

Danskere har altid været glade for sommerhuse og ferieboliger til at tilbringe ferier, weekender og specielle begivenheder i. Den danske sommer er måske lunefuld, men fyldt med lyse nætter og nærvær af venner, naboer og familie. En helt speciel tid, som kræver helt specielle rammer – især hvis I er flere mennesker samlet.

Vores poolhuse i Nordjylland kan sagtens rumme flere familier eller overnattende gæster. De mange kvadratmeter giver god mulighed for børnefamilier og storfamilier at lege, lave mad, bade og slappe af på.

Et wellnessområde med pool, sauna og spa giver en ekstra luksus til ferien, som du ikke får andre steder. I poolen kan børnene bruge mange timer om dagen på sjov og leg, mens de voksne kan slappe af i den varme spa. Slip for bekymringerne omkring regnvejr, koldt havvand og manglende badestrande. Lej et poolhus, hvor I kan hoppe i vandet hele ugen – uden at være nervøs for vejrforholdene i løbet af ferien.

Poolhus_sommerhus_med_pool_nordjylland

Tag til Nordjylland i din ferie

Hvad er et sommerhus uden skøn natur, lokale seværdigheder og unikke omgivelser? Nordjylland er altid et besøg værd. Her findes der helt enestående naturoplevelser – hvad med et besøg i Thy Nationalpark, ved Limfjorden, Cold Hawaii i Klitmøller eller Rold Skov? Her findes utallige aktiviteter, som samler hele familien og giver jer oplevelser for livet.

Er I mere til lokalt byliv, gamle seværdigheder eller gastronomiske oplevelser, så tag helt op til Jyllands spids og besøg den charmerende by, Skagen. Oplev den helt unikke sommerstemning, som altid lander i byen hver sommerferie. Køb en is og gå langs havnen eller sæt dig på en af byens spektakulære restauranter og forkæl familien med lokale delikatesser.

Kombiner aktiv ferie og wellness

Er du til en aktiv ferie, så er et poolhus i Nordjylland en perfekt kombination med de mange muligheder, den lokale natur tilbyder. Brug dagene udenfor med mountainbiking, vandreture eller surfing og kom så hjem og tag en dukkert i poolen eller bliv varmet godt igennem i saunaen.

Med et poolhus i Nordjylland kan du kombinere fordelene med de lækre pools, du ellers kun finder sydpå og den lokale, danske natur, som hverken ligger langt fra venner eller familie. Det giver god mulighed for at invitere folk op til grillaften, strandture eller saunagus i din egen, private wellnessafdeling med pool, sauna og spabad.

Fordelene ved et sommerhus med pool

Det kan være, du er i tvivl, om det er overflødigt med en pool i sommerhuset, hvis nu vejret lover godt. Eller du er usikker på, om I får brugt poolen nok. Vores erfaringer fortæller tydeligt os, at alle vores gæster har brugt deres pool lige meget, om det har været 5 grader eller 30 grader udenfor.

Børnene elsker den luksus ved et poolhus i Nordjylland, som de normalt kun oplever sydpå. Det er altid en succes, når I har muligheden for at hoppe i vandet i løbet af fem minutter, mens de voksne nemt kan have overblikket over de badende og samtidig selv kan nyde en dukkert.

Slip for at skulle pakke den helt store strandtaske, smøre solcreme ind og pakke madpakker til strandturen hver gang. Børnene får badet meget mere i en indendørs pool, og de vil huske jeres sommerhustur som noget helt specielt. Bring familien sammen med et poolhus i Nordjylland, som giver mulighed for at bade året rundt.

Sommerhusdrømme kan hurtigt blive til virkelighed

Få hurtigt adgang til utrolige last minute tilbud og oplevelser på sommerhusudlejning