Privat Sommerhusudlejning

I Danmark har vi mange sommerhuse, og hvert år valfarter turister fra både ind- og udland hertil for at overnatte i vores hyggelige huse. De emmer af nærvær, natur, ferie og familietid. Derfor har vi gjort det nemt for dig som sommerhusejer at udleje dit sommerhus her på siden, så andre kan få glæde af det.

 

 

Sommerhuse du kan leje

Det kan også være, du er havnet her på ferieboligsiden, fordi du er på udkig efter et sommerhus at leje. Så er du også havnet det rigtige sted. Vi har samlet alle de bedste, private sommerhuse i Danmark og gjort dem tilgængelige for dig.

Er du til luksus med pool, det enkle midt i skoven eller vil du hellere bo tæt på byen og kulturlivet? Lige meget hvilke ønsker, du har for en ferie i sommerhus, så kan du finde dem her. Vores sommerhuse er lige så forskellige som vores udlejere. Derfor har du de bedste chancer for at finde et sommerhus, som passer til alle i familiens forventninger og behov.

Eksempel på privat sommerhusudlejning hos ferieboligsiden.dk

Sommerhusudlejning i udlandet

Hvem siger, at en tur i sommerhuset kun betyder dansk ferie? Vi har over 100 ferieboliger her på siden, som befinder sig i udlandet. Det betyder, du kan tage hele familien med i sommerhus til varmere himmelstrøg.

Slip for at betale store summer til rejseselskaber for pakkerejser. Her bestemmer du selv, om du vil flyve eller køre selv til sommerhuset. Du kan meget bedre selv arrangere din ferie efter dit temperament og din kalender, når du vælger sommerhusudlejning i udlandet direkte af den private husejer.

Du får en chance for at opleve lokalkulturen og indbyggerne på en helt anderledes måde, når du får lov at bo i en privat feriebolig.

Spar penge ved privat udlejning

Mange danskere er sommerhusejere, og det er helt fantastisk at have sin egen lille oase, der venter hver weekend. Men desværre er der flere, der ikke får brugt sommerhuset, så meget som de havde håbet på. Hvorfor ikke lade andre nyde dit sommerhus, mens du tjener penge på det? Et tomt sommerhus er ikke gratis – der skal stadig betales forbrug.

Derfor slår du to fluer med ét smæk ved at lade andre bruge dit tomme sommerhus: kvadratmeterne går ikke til spilde, og du får forbruget dækket. Faktisk tjener du penge på det. For mange kommende sommerhusejere er det faktisk også en måde at muliggøre et potentielt sommerhuskøb. Når du ved, at du kan få en lejeindtægt hver uge fra glade lejere, så gør det drømmen om et sommerhus meget nemmere at komme i nærheden af.

Faktisk slipper du også for dyre provisionslønnede udlejningsselskaber, når du selv udlejer dit sommerhus via ferieboligsiden. Vi har en fast, lav pris og gratis kundesupport. Hos os undgår du altså, at der er en mellemand, som skal have en bid af kagen, hver gang du lejer et sommerhus eller udlejer dit eget.

Husk du kan få en gratis 30 dages prøveperiode på ferieboligsiden. Det giver dig god tid til at kickstarte din sommerhusudlejning allerede lige nu.