...

Sol og Strand

Udlejningsbureauer i Danmark

Størstedelen af de udlejede sommerhuse i Danmark formidles gennem udlejningsbureauer, der står for kommunikationen med lejer og kontrollerer sommerhuset mellem hver udlejning. De største danskejede bureauer er DanCenter, Feriepartner og Sol & Strand, som hver især formidler udlejning for 3.000-6.000 sommerhusindehavere i Danmark. Hertil kommer Novasol / Dansommer, som er Danmarks største aktør med flere end 10.000 sommerhuse – men Novasol/Dansommer er ikke længere danskejet. En af de større regionale udlejere er Bornholms Sommerhus Udlejning på Bornholm.

Sol og Strand

Sol og Strand Feriehusudlejning har eksisteret siden 1979. Med over 6.000 feriehuse er Sol og Strand en af de største bureauer indenfor feriehusudlejning i Danmark både når I leder efter det rigtige feriehus til en uforglemmelig ferie her i Danmark og når I vil leje jeres eget feriehus ud.

Sol og Strand er en dansk feriehusudlejning, der kun udlejer feriehuse i Danmark og ikke i udlandet. For at kunne holde overblik over alle feriehuse er Danmark opdelt i 21 mindre lokalkontorer, som alle står klar til at hjælpe jer under ferien. Ved at være lokalt tilstede kan Sol og Strand tilbyde en mere specifik rådgvining, da fokus kun er på feriehuse i Danmark og dermed bedre til at hjælpe jer med at finde det rigtige område og det perfekte feriehus at holde jeres ferie i.

Sol og strand sommerhusudlejning

Sol og strand sommerhusudlejning – feriehuse overalt i Danmark.

Udlejning direkte hos ejeren

Alternativt til sommerhusudlejning i Danmark via et bureau er at leje direkte hos ejeren selv. Privat Sommerhusudlejning.dk tilbyder mere end 200 hyggelige private danske sommerhuse og ferieboliger i udlandet samlet på et sted og med direkte kontakt til ejeren.

Søg efter billige private sommerhusudlejning på https://ferieboligsiden.dk

Opret dit eget sommerhus & feriebolig hos os

Lige nu er de første 30 dage GRATIS !!

Opret dit private sommerhus i Danmark eller feriebolig i udlandet nu – du er hurtigt i gang og du behøver ikke betale op til 35% af lejen til et bureau når du udlejer hos privat-sommerhusudlejning.dk.

Du får… bookingkalender der viser ledige dage og angivelse af ankomst- & afrejsedage. Oversigt der viser pris pr. uge og ønsker du at udleje midtuge & weekend kan du også angive prisen for aller relevante uge nr. Ekstra plads til en god beskrivelse af sommerhuset / ferieboligen. Brug også tid på at give gode råd om området, spændende aktiviteter i nærheden som du selv vil anbefale og andre gode rejseråd. Bemærkninger til prisen og øvrige vilkår som potentielle lejere er interesseret i. 20 billeder hvor du selv bestemmer det bedste forsidebillede og et par ord til de potentielle lejere om hvert billede. Visning på kort. Liste med alle faciliteter. Tags (stikord) så du kommer med i flere søgninger. Statistik på antal visninger og kontaktformular så du er klar til at få henvendelser.

Ønsker du at vi skal hjælpe med ekstra markedsføring og skaffe dig flere bookinger så kan du købe en PREMIUM annonce til kun 500,- kr / år.

HUSK at der typisk kun skal én udlejning til at dække prisen for en annonce i et helt år.

 

Sommerhusdrømme kan hurtigt blive til virkelighed

Få hurtigt adgang til utrolige last minute tilbud og oplevelser på sommerhusudlejning