...

Sommerhus med pool i Jylland

Er du på udkig efter et sommerhus i Danmark, som har hele pakken? Så er du kommet til det rette sted. Vores luksussommerhuse med pool i Jylland giver dig den perfekte kombination af en lækker pool, som du ellers kun finder sydpå og den lokale, danske natur.

Undgå proppede lufthavne og rejsetid og få den samme mulighed for kvalitetstid i et sommerhus med pool i Jylland. Her har du muligheden for at invitere familien eller venner med op i et luksussommerhus, hvor der er mange kvadratmeter at boltre sig på.

Brug ferien på at opleve lokalområdet, gå ture ved vandet eller bad i poolen med børnene. Mulighedere er meget større, når I vælger et sommerhus med pool i Jylland.

Se også en samling af poolsommerhuse i Danmark

Oplev Jylland i din ferie

Jylland byder på alt fra byliv til nationalparker, store skove og lange, hvide sandstrande. Året rundt er der mulighed for at se lokale seværdigheder, som tiltrækker turister fra hele verden.

Er du til en aktiv ferie, så er Cold Hawaii i Klitmøller helt sikkert et sted for dig. Hop i de brusende bølger med dit surfbræt og tag så hjem i dit sommerhus med en dejlig, varm sauna. Eller gå en tur i en af Jyllands fantastiske nationalparker. Hvad med at gå på østersjagt ved Vadehavet eller tage vandrerygsækken på og oplev Thy Nationalpark?

Mulighederne er uendelige, så dig og din familie er sikret en oplevelsesrig ferie, der giver jer minder for livet.

Se alle sommerhuse i Jylland

Sommerhus med pool – slip for det kolde hav

Danmark er dejlig, men Danmark er også lunefuld, når det kommer til det danske sommervejr. Du slipper for bekymringerne omkring badevejret, når du lejer et sommerhus med pool i Jylland. Vi har rykket luksussen indenfor i stedet, så du er sikker på at kunne bade, dase og svede i dit eget, private wellnessområde.

Med jeres egen, private pool kan børnene året rundt boltre sig i vandet, mens det er overskueligt for de voksne at sidde og holde øje med børnene. Sæt jer i den varme spa om aftenen eller prøv saunaen efter en lang gåtur ude i den kolde vind.

Store sommerhuse til mange gæste

Alle vores sommerhuse med pool i Jylland har plads til større familier, så alle kan komme med på ferien. Mange tager afsted flere familier sammen eller inviterer vennerne op til en grillaften og overnatning i luksussommerhuset.

De mange sengepladser og gode indendørs- og udendørsfaciliteter skaber de perfekte rammer for en mindeværdig ferie, som din familie kan se tilbage på mange år frem. Vi har også mange gæster, som vender tilbage til sommerhusene år efter år, fordi det er blevet en fast tradition at samle familien og forkæle dem med wellness, samvær og hygge.

Book dit sommerhus i Jylland nu

Vi står altid klar til at tage imod din booking – men husk at vi bestille i god tid, hvis I har helt specielle datoer, I ønsker. Vores huse er eftertragtede og bliver hurtigt lejet ud i skolernes ferier og helligdagene i løbet af året.

Med et sommerhus med pool i Jylland har du mulighed for at samle familien til en aktiv ferie, som kan bruges på at se de lokale seværdigheder og skønne natur og slutte dagen af med en frisk dukkert i sommerhusets pool og boblebad. Er vejret ikke til udendørsaktiviteter, er I sikret mange timers underholdning i et af vores mange luksussommerhuse, som kan rumme flere familier på samme tid.

Giv din familie en ferie, de vil huske for altid med et sommerhus med pool i Jylland. Book nu og glæd dig til at få kvalitetstid i de bedste rammer Danmark har at tilbyde.

Sommerhusdrømme kan hurtigt blive til virkelighed

Få hurtigt adgang til utrolige last minute tilbud og oplevelser på sommerhusudlejning