...

Sommerhus med pool i Nordjylland

Nyd den danske sommer i et sommerhus i luksuriøs stil med indendørspool. Slip for bekymringerne omkring det skiftende, danske sommervejr og brug ferien med familien til at slappe af og bade.

Nordjylland har mange attraktive sommerhuse med pools. Den smukke nordlige landsdel har længe været et yndet rejsemål for både danske, tyske og skandinaviske turister. Tag et afbræk fra hverdagen og lad familien komme helt ned i gear i smukke omgivelser.

Derfor skal du vælge sommerhus med pool

Det kan være, du går og er i tvivl, om du skal vælge sommerhus med eller uden pool. Får I brugt poolen? Er det pengene værd? Der hersker ingen tvivl hos os. Poolen bliver altid flittigt brugt – lige meget om det er 10 grader eller 30 grader udenfor. Når det danske vejr skuffer, så hopper hele familien gladelig i vandet og feriestemningen er reddet. Selv når vejret melder høj sol hele ugen, så er et sommerhus i Nordjylland med pool stadig et kæmpe hit blandt børnene.

En indendørs pool er mere overskuelig at besøge end stranden, der ligger længere væk, og som kræver mere pakning, solcreme og planlægning. Det er nemt at holde øje med børnene i en mindre pool end på en stor strand fyldt med turister. I får vandet for jer selv, og I slipper for det kolde havvand.

Om vinteren er et sommerhus med pool en helt speciel gevinst, fordi det byder på mange timers sjov og fysisk aktivitet indenfor, som normalt er svært at finde i de kolde efterårs- og vintermåneder. Efter en lang gåtur i den kolde luft eller en dukkert i de kolde bølger, findes der så noget bedre end en varm sauna eller en boblende spa?

Oplev wellness hele ferien

Du har måske mest af alt lyst til at tage på wellnessweekend, fordi vejret ikke lover så godt den kommende tid. Eller du har lyst til at tage flyveren sydpå, fordi du ikke kan overskue et lille, dansk sommerhus i regnvejr? Et sommerhus i Nordjylland med pool er et fantastisk alternativ til de varmere himmelstrøg eller et dyrt wellness-retreat. Prøv et af vores luksussommerhuse med al tænkelig komfort, der både byder på fantastiske omgivelser, lokale delikatesser, en wellnessafdeling med pool, spa og sauna – som I har helt for jer selv.

Besøg Nordjylland i din ferie

Den nordligste del af Danmark har en helt unik natur og historie, som giver anledning til mange vandrerture, museumsbesøg og ture til de lokale seværdigheder. Når familien har nydt flere dage i sommerhuset med pool i Nordjylland, kan I med fordel tage på dagsture ud til Nationalpark Thy. Her venter mange kilometer og timer af dyreliv, naturoplevelser og lokalhistorie. Oplev nationalparken på gåben, på cykel, fra hesteryg eller med fiskestangen over skulderen.

Er dig og din familie mere til byliv og feriestemning, så er Skagen en populær ferieby, som sagtens kan kombineres med et sommerhus i Nordjylland med pool. Når I trænger til at få strakt benene og set noget af lokalområdet, så tag bilen eller cyklerne til Skagen og gå langs de charmerende, gamle gader eller sæt jer og få en is på havnen.

Sommerhuse til flere familier

Mange af vores sommerhuse med pool i Nordjylland er ekstra store og har plads til storfamilier eller flere familier. Det kan være, at en rund fødselsdag eller en speciel begivenhed har givet anledning til at samle hele familien. Prøv et af vores luksussommerhuse med plads til mange overnattende gæster.

Saml hele familien og giv voksne som børn minder for livet. Et sommerhus i Nordjylland med pool, sauna og spa giver mulighed for mange timers samvær, hygge, sjov og uforglemmelige dage hele året rundt.

Sommerhusdrømme kan hurtigt blive til virkelighed

Få hurtigt adgang til utrolige last minute tilbud og oplevelser på sommerhusudlejning