...

Sommerhus med pool privat udlejning

Sommerhuse_med_pool_privat_udlejning_sommerhuse

 

Det bliver mere og mere populært at leje luksussommerhuse med pool i Danmark. Der er stor efterspørgsmål på de lækre sommerhuse, som ofte kan rumme mange overnattende gæster. Det kan være, du er på udkig efter netop sådan et sommerhus eller ønsker at leje dit eget ud.’

På ferieboligsiden kan du nemt oprette en profil og komme i kontakt med potentielle lejere og udlejere i løbet af få minutter. Du slipper for at skulle betale mellemmænd og dyre udlejningsselskaber, som tager en stor provision for at formidle kontakten. Hos os er der en fast, lav pris og ingen provision.

Pools er populære året rundt

Måske synes du, at pool rimer på sommerferie, varme og sydlige himmelstrøg, men faktisk er vores sommerhuse med pools populære rejsemål året rundt. Med en indendørs pool i et luksussommerhus er du garanteret mange timers sjov og leg for især de mindste i familien. Det danske vejr kan være lunefuldt og uforudsigeligt, så slip for bekymringerne omkring godt vejr med et sommerhus med pool.

Skulle vejret vise sig fra sin gode side i en varm ferie, så er vores erfaring også, at de indendørs pools stadig er meget populære. Hvis dit sommerhus ikke ligger i forreste række ud til havet eller du slet ikke er i nærheden af vand, så bliver swimmingpools flittigt brugt indenfor, selvom vejret er godt udenfor.

Du slipper også for at skulle pakke bilen, tage solcreme på, smøre madpakker og alt det andet, som tager tid, når hele familien skal på stranden. Med en indendørs pool kan du mere eller mindre hele tiden gå til og fra vandet, og forældrene har god udsigt til at holde øje med de mindste i vandet.

Se også:

Poolhus_sommerhus_med_pool_privat_udlejning

Lej sommerhus med pool i udlandet

Mange af vores over 100 ferieboliger i udlandet ligger i lande, som har varme, lange somre, og det kræver selvfølgelig også en dejlig pool. Derfor har flere af dem også privat, udendørs pools, så du kan holde pool party med familien eller vennerne hele sommeren. Det er en god måde at køle sig ned i den varme sommersol, og samtidig er det en sjov aktivitet at samles om som familie.

Er du i tvivl, om du skal leje et sommerhus med pool i Danmark eller under varmere himmelstrøg, så kontakt os og vi svarer på alle dine spørgsmål – det koster slet ikke noget. Vores system er enkelt og let at administrere, så du nemt kan navigere i dine annoncer. Vores kundesupport er gratis, og vi guider dig gennem hele processen, så du føler dig helt sikker, når du skal udleje eller leje sommerhuse.

Hvorfor leje privat?

Du spørger måske dig selv, hvad fordelen er ved at leje et sommerhus privat. Eller du har måske nogle forbehold i forhold til at leje dit eget sommerhus ud til andre private? Vi ved, at der er mange fordele ved netop at gøre det på denne måde:

• Slip for de dyre udlejningsbureauer med høj provision
• Større tryghed, mere fleksibelt og langt mere personligt
• Deleøkonomi har aldrig været mere populært

Både som udlejer og lejer af et sommerhus med pool slipper du for mellemmanden og de dyre rejseselskaber. Mange sommerhusejere lejer deres hus ud gennem booking- og udlejningsselskaber, men det koster alt sammen penge. De kræver en provision hver gang sommerhuset lejes ud, og du taber penge på det. Slip for de dyre mellemregninger og opret en profil hos os. Vi tager ingen provision, men har en fast, lav pris. Du vælger selv mellem flere annoncer pakker hvad der passer bedst for netop dit sommerhus.

At udleje og leje et sommerhus privat giver også større sikkerhed, fordi du ikke overlader dit hus eller dine penge til en mellemmand, som skal formidle det hele videre. Her kan du selv sætte dine krav og dine ønsker, så det hele bliver gjort på dine vilkår.

Lej dit sommerhus med pool ud privat eller kig efter et poolhus, som du kunne tænke dig at leje til din næste getaway. Vi lover, at det er nemt og hurtigt – og til en bedre pris for både lejer og udlejer.