Sommerhus ved Vesterhavet

Vesterhavet er en af de helt populære områder, når danskerne skal lede efter sommerhuse og ferieboliger. Her er skønt, vildt og helt unikt – derfor har vi selvfølgelig mange private sommerhuse ved Vesterhavet til udlejning.

Når du lejer et sommerhus privat, kan du få lov at bo i helt personlige sommerhuse på et unik grund, som du normalt ikke kan leje gennem de større udlejningsfirmaer. Hos os får du chancen for at holde en ferie, hvor du kan se dele af landet, du ikke har været i før.

 

 

Vesterhavets mange attraktioner

Hele vejen langs kysten af det vestlige Jylland findes der enestående natur og særlige seværdigheder. Oplev ekstraordinære steder som Naturpark Vadehavet eller Cold Hawaii i Thy.

I juni 2014 blev den danske del af Vadehavet optaget på UNESCO’s verdensarvliste. Det betyder, at Vadehavet er i samme liga som det australske Great Barrier Reef og det amerikanske Grand Canyon. Oplev trækfuglene og tidevandet, gå på østersjagt eller se det fantastiske fænomen ’sort sol’.

Det kan være, du er til aktiv vandsport som surfing, windsurfing eller paddleboarding. Her er Klitmøller – også kaldet Cold Hawaii – et fantastisk bud på en aktiv ferie. Oplev nogle af verdens bedste bølger i selskab med nogle af verdens bedste surfere. Hvert år strømmer der mange besøgende til surffestivalen Surfjoint. Her kan du blandt andet opleve koncerter, DJ’s, internationale konkurrencer i windsurfing, kitesurfing og paddlesurfing.

Sommerhus_ved_vesterhavet_sommerhus_vestjylland

Lej en af vores mange sommerhuse ved Vesterhavet og få mulighed for at besøge nogle af disse fantastiske steder langs kysten.

Vil du udleje dit sommerhus?

Det kan være, du selv er den heldige ejer af et sommerhus ved Vesterhavet. Hos os på ferieboligsiden.dk er der god mulighed for at leje dit sommerhus ud og lade andre få nytte af din lille perle. Slip for dyre gebyrer og høje provisioner til andre udlejningsbureauer – hos os sparer du typisk mellem 30-40%, når du udlejer.

Husk, at vi er 100% danskejet og kan altid hjælpe dig på dansk – det er nemt og enkelt at opsætte en profil hos os. Du kan vælge mellem flere forskellige abonnementer, hvor du får reklameplads og masser af eksponering i vores store netværk. Slip for selv at skulle reklamere for dit sommerhus eller betale høje priser for at få andre til det. Her får du det hele samlet i et af vores tre forskellige abonnementer – prøv den første måned gratis.

Last minute-tur til Vesterhavet

Hvis du er den spontane type, som ikke planlægger langt ud i fremtiden, kan du med fordel kigge på vores last minute-tilbud, som altid er tilgængelige her på vores hjemmeside. Her kan du leje nogle af vores private sommerhuse og ferieboliger til helt billige priser.

Det er lige meget, om du spontant planlægger en ferie til Vesterhavet eller er i god tid, der er altid masser af se og opleve netop her. Alt fra naturparker, til restauranter, museer og forlystelsesparker kan du besøge med kort varsel.

Oplev det unikke Vesterhav

Der er få steder i Danmark, som har så meget at byde på som vestkysten af Jylland. Derfor har vi også mange sommerhus til rådighed, som du kan leje med din familie eller venner. Du kan endda tage hunden eller et andet kæledyr med, for vi har også sommerhuse, hvor husdyr er velkomne.

Om du er til en aktiv ferie med mountainbiking, surfing eller hiking eller drømmer om at dase i en varm spa eller vildmarksbad, så kan du finde det her på ferieboligsiden.dk. Alle vores huse er private og derfor personlige og unikke. Med en sommerhustur til Vesterhavet i en af vores dejlige boliger får du en oplevelse ud over et sædvanlige.