...

Udlej dit Sommerhus

På ferieboligsiden.dk skal du ikke nøjes med ‘et standard medlemskab du er bundet af i et helt år. Vi ved nemlig, at alle udlejere har forskellige behov og ønsker, når det kommer til privat udlejning. Med mere end 12 års erfaring med privat udlejning af sommerhuse i baggagen har vi sammensat en række fleksible medlemskaber med forskellige reklamepakker så du frit kan vælge mellem hvor lang tid du har behov for at annoncere og hvor mange af vores reklamepakker du ønsker benytte.

Prisen for et medlemskab varierer fra 49 kr. til 99 kr. incl. moms per måned. Kontakt vores support hvis du har 2 eller flere sommerhuse / ferieboliger du ønsker på ferieboligsiden. Husk! Der kun skal ‘en udlejning til at dække din omkostning til et medlemskab og din annonce er synlig med det samme. Mange sommerhusudlejere fortrækker at kombinere deres udlejning gennem bureau med privat udlejning og det kan du selvfølgelig også hos os. Det er dig der bestemmer!

Herunder kan du læse mere om hvilket medlemskab der passer dig bedst. Husk at den første måned er GRATIS og hvis du allerede vil have adgang til ekstra reklame fra dag 1 kan du komme i gang for kun 49 kr. incl moms per måned i 4 måneder.

Hvorfor vælger Privat Sommerhusudlejning?

Vi har over 40.000 besøgende på vores hjemmeside hvert eneste år, vi mener derfor, at Privat Sommerhusudlejning er det perfekte til at udleje sommerhuse. Derudover administrerer vi Danmarks største netværk på Facebook inden for sommerhuse med 95.000 medlemmer. Dette får du naturligvis også adgang til. Her kan du frit poste opslag omkring din feriebolig ud til sommerhus-glade danskere, som netop efterspørger det du har. Nemlig sommerhuse.

Kontakt os på support@ferieboligsiden.dk hvis du har behov for gode råd om privat udlejning på ferieboligsiden.dk

Læs mere om privat udlejning af sommerhus.

Oplev Danmarks Naturskønne Perle: Sommerhusudlejning ved Vesterhavet

Guide til Sommerhusudlejning ved Vesterhavet: Din Drømmeferie Starter Her