Billig sommerhusudlejning

billig_sommerhus_udlejning

Sommerhusferie i Danmark er populært

Når der skal holdes sommerferie i Danmark vil de fleste af os forbinde det med en hyggelig sommerhusferie. Udvalget af sommerhuse har aldrig været større end det er i dag, hvor mere end 40.000 danske sommerhuse udlejes. Der er noget for enhver smag, uanset om du ønsker et sommerhus tæt på strand, skov eller i nærheden af aktiviteter for børnene eller i en af de mange feriebyer hvor indbyggertallet mangedobles henover sommeren. 

Billige sommerhuse til leje

Hvis du ønsker billige sommerhuse, så er du det rette sted. Vi har selvfølgelig sommerhuse i forskellige prisklasser alt efter dine behov og ønsker. Vi bestræber os altid på at formidle de bedste sommerhuse til de bedste priser.

Er du til spontane sommerhusture?

Hvis du alligevel er spontan og typen der pludselig får lyst til en tur i sommerhus. Så har vi helt sikkert en løsning, du kan lide! “Last minute sommerhuse” er sommerhuse, som endnu ikke er udlejet. Du får derfor en unik mulighed for at leje billige sommerhuse nemt og hurtigt. Det eneste krav er bare, at du kan pakke en kuffert og komme hurtigt ud ad døren! – Last minute sommerhuse er billige fordi du lejer kort tid inden din lejeperiode begynder. På den måde undgår ejeren af sommerhuset også, at det ikke står unødvendig tomt. 

Se her hvilke landsdele du kan leje et sommerhus 

 

Billige_sommerhuse_i_Danmark

Om ferieboligsiden.dk

Ferieboligsiden.dk har du mulighed for at leje et sommerhus direkte hos ejeren selv. Op mod 500.000 overnatninger bookes hvert år privat direkte hos sommerhusejeren. Der er ingen tvivl om at danskerne ønsker et billigere alternativ til de store bureauer og samtidig mere personlig kontakt.

Facebook grupper med privat sommerhusudlejning har aldrig været mere populære og en af de største grupper i dag har mere end 43.000 medlemmer. Listen herunder angiver nogle af de største og mest populære Facebook grupper med privat sommerhusudlejning hvis du selv ønsker at leje et sommerhus til din næste ferie.

Facebook grupper med sommerhusudlejning:

 

Ferieboligsiden er en portal for udlejning af private sommerhuse & ferieboliger i populære lande som Danmark, Sverige, Frankrig, Spanien & Italien. Få inspiration til jeres næste ferie blandt mere end 200 hyggelige private sommerhuse & ferieboliger

Privat udlejning er et stærkt alternativ til de store udlejningsbureauer som Novasol, Dancenter, Dansommer, Sol og strand, Feriepartner & Airbnb hvor du betaler en langt højere pris og i nogle tilfælde skal betale ekstra gebyrer for at leje.

Klik her for at finde dit næste sommerhus i Danmark eller feriebolig i udlandet.

https://ferieboligsiden.dk/
kontakt support@ferieboligsiden.dk hvis du ønsker at udleje dit eget private sommerhus så hjælper vi dig hurtigt i gang på ferieboligsiden.dk.

Bedste ferie hilsner fra Ferieboligsiden.dk


Kilde: Tal hentet fra Danmarks Statistik