...

Sommerhus i Nordsjælland

Er du på udkig efter et lækkert sommerhus langs den nordsjællandske kyst? Så er det kommet til det rette sted. På privat-sommerhusudlejning.dk har vi private sommerhuse og ferieboliger i hele landet, som du nu kan leje. Året rundt er der mulighed for at leje sommerhuse, som er personlige og unikke i sit udtryk.

Nordsjælland er et meget yndet sommerhussted, som mange tusind danskere besøger hvert år. Her er der hverken langt til vand, skov og storbyen København, når du vil shoppe og se kultur.

Oplevelser i Nordsjælland

Der er nok at tage fat i, når du er i sommerhus i Nordsjælland med familien eller vennerne. Besøg Troldeskoven, tag på pilgrimsvandring eller besøg det verdenskendte museum, Louisiana. Nordsjælland er et af de få steder i Danmark, hvor du har så mange aktiviteter og udflugtsmål inden for så få kilometer fra hinanden.

Det kan være, familien er uenig, når det kommer til aktiviteter uden for sommerhuset. Måske vil børnene i Tivoli, de voksne på vandretur eller de unge på nogle af de gode restauranter ved vandet. Bare rolig – I kan nå det hele. Nordsjælland indeholder det hele og har nogle af landets mest unikke udflugtsmuligheder.

Rig på natur

Naturen spiller en helt særlig rolle, når du tager i sommerhus i Nordsjælland. Her kan du opleve nogle af landets største skove, bedste udsigter og kongelige dyrehaver.

Besøg Troldeskoven – Danmarks ældste fyrreskov, som kan dateres helt tilbage til 1700-tallet. Troldeskoven blev faktisk fredet for over 100 år siden. Træerne er særegne i deres forvredne former og mærkværdige former, som man mener skyldes en kombination af vinden og angreb af fyrviklerlarver. I dag er skoven en af Tisvilde Hegns største attraktioner. Skoven er en del af Nationalpark Kongernes Nordsjælland, som dækker 263 km2 og er den næststørste i Danmark.

Du kan også vandre og cykle i Store Dyrehave i Hillerød ad det stjerneformede vejsystem, som er blevet anlagt af Christian V. for at dyrke parforcejagt – faktisk er det inspireret af solkongen i Versailles. Området er endda kommet på UNESCO’s verdensarvsliste. Det helt særlige design er enhver dagstur værd for familien, som ønsker at opleve noget lidt udover de sædvanlige parker og haver.

Sommerhus_Nordsjælland

Gode priser på sommerhuse

Slip fordommene om Strandvejen, Hellerup og dyre drenge – her kan hele familien være med. På privat-sommerhusudlejning.dk kan du finde mange sommerhuse og ferieboliger til fornuftige priser, fordi vi har sparet mellemanden væk. Udlejere skal ikke betale dyre provisioner og ekstra gebyrer, når de udlejer deres sommerhuse gennem os. Vi har cuttet alt det dyre fra og oprettet en nem abonnementsordning.

Det betyder, at du som lejer kun skal betale for selve sommerhuset og ikke alle de trælse mellemregninger. Bliv medlem af Danmarks største netværk for privat sommerhusudlejning med over 80.000 medlemmer. Det giver dig rig mulighed for at finde et sommerhus i Nordsjælland, som passer perfekt til dig og din families budget, ønsker og drømme.

Se vores billige sommerhuse lige her!

Leje eller udlej et sommerhus

Her på ferieboligsiden.dk kan du finde sommerhuset, din næste ferie skal holdes i. Eller du kan udleje dit sommerhus i de uger, du ikke selv bruger det.

Vi har gjort det nemt og overskueligt at finde frem til de kunder, som er på udkig efter et privat sommerhus, de kan leje. Slip for markedsføringen eller dyre mellemmænd – her kan du selv lægge dit sommerhus op og være i kontakt med kunden.

Fordelene ved privat sommerhusudlejning

Når du lejer et sommerhus privat, får du del i en række fordele, som du ikke får andre steder:

  • Unikke sommerhuse i enestående omgivelser
  • Sommerhuse i ikke-turistede områder
  • Slip for dyre udlejningsbureauer og spar penge

Lej din feriebolig ud til andre

Det kan være, du selv ejer et sommerhus eller en feriebolig i det nordsjællandske, har du god mulighed for at tjene ekstra penge på den ved at leje den gennem os på privat-sommerhusudlejning.dk. Her slipper du for at betale overpriser til dyre bookingbureauer eller anden mellemmand, der tager en bid af kagen.

Hos os kan du oprette en profil på en abonnementsordning og få del i Danmarks største netværk af privatudlejede sommerhuse med over 80.000 medlemmer. Det betyder, at du har rig mulighed for at få din feriebolig eksponeret og udlejet alle de weekender, du ikke selv bruger det.

Vælg mellem tre forskellige abonnementer – den første måned er altid gratis. Alt efter hvad dit behov er, og hvor meget du ønsker at leje dit sommerhus i Nordsjælland ud, kan du vælge et abonnement, som matcher dig bedst. Husk vi hverken tager provision eller dyre gebyrer for hver udlejning, som du normalt kan opleve hos de større bookingbureauer.

Kontakt os for spørgsmål

Det kan være, du ligger inde med spørgsmål omkring leje eller udlejning, som du ikke har fået svar på her. Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er 100 % danskejet og svarer altid tilbage på henvendelser på dansk – vi har ikke automatiserede chatrobotter eller lange telefonkøer. Skriv til os på admin@ferieboligsiden.dk, og vi hjælper dig videre i processen.

Husk vi også har ferieboliger i udlandet, som du kan leje. Du kan være sikker på, at alle ferieboligerne er danskejet. Det betyder, at du altid nemt kan kommunikere med den private udlejer. Så kan hun eller han også give dig den bedste rejsevejledning og de bedste tips til ferieområdet. Vi har ferieboliger i store dele af Europa og endda også nogle andre steder i verden.

Hvis vores sommerhuse i Nordsjælland ikke har fanget din interesse, så husk vi har i alle steder af landet. Lej nu og oplev Danmark fra en ny side.

 

FAQ

Find det bedste sommerhus?

Vi har samlet en liste over de bedste sommerhuse på markedet, som har last minute tilbud.

Hvordan udvælger vi de bedste for dig?

For at udvælge det bedste last minute tilbud til dig, skal du bruge vores søgefunktion

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger et last minute tilbud?”

Vi anbefaler du overvejer stedet sommerhuset ligger og hvordan sommerhuset ser ud, da dette kan være grunden til at det ligger i sommerhuse

Denne side er anmeldt af: Magnus Petersen Rating 10/10