...

Sommerhusudlejning

Er det på tide at komme ud og lufte familien i andre omgivelser end de vante? Så tag et kig på vores store udvalg af ferieboliger i ind- og udland. Faktisk er privat-sommerhusudlejning.dk Danmarks største netværk inden for privat sommerhusudlejning på Facebook.

 

Leje eller udlej et sommerhus

Her på privat-sommerhusudlejning.dk kan du finde sommerhuset, din næste ferie skal holdes i. Eller du kan udleje dit sommerhus i de uger, du ikke selv bruger det.

Vi har gjort det nemt og overskueligt at finde frem til de kunder, som er på udkig efter et privat sommerhus, de kan leje. Slip for markedsføringen eller dyre mellemmænd – her kan du selv lægge dit sommerhus op og være i kontakt med kunden.

Fordelene ved privat sommerhusudlejning

Når du lejer et sommerhus privat, får du del i en række fordele, som du ikke får andre steder:

  • Unikke sommerhuse i enestående omgivelser
  • Sommerhuse i ikke-turistede områder
  • Slip for dyre udlejningsbureauer og spar penge

Er du til sommerhusområder eller afsides, private huse? Du kan finde begge dele hos os. Gå på udkig efter et unikt sommerhus, du ikke kan finde hos store udlejningsbureauer, men kun kan findes privat. Om du er til strand, skov, bakker eller by, så findes der private sommerhus spredt rundt i hele Danmark, som du kan leje.

Oplev, hvordan det er at holde ferie i egne af landet, hvor du får lov at komme helt tæt på naturen, lokalområdet og atmosfæren, uden at andre turister forstyrrer. Ved privat sommerhusudlejning kan du finde sommerhuse, der ligger helt uforstyrret og fredeligt i områder, der ikke har mange andre sommerhuse eller turister omkring sig.

Husk at det er gratis at booke hos os. Ingen bookinggebyrer eller høje provisioner, som du oplever ved udlejningsbureauerne. Du sparer penge ved at leje et privat sommerhus, så du kan bruge pengene på ferien i stedet.

Lej dit sommerhus direkte til kunden

Ligesom der er fordele for kunderne at leje et privat sommerhus, så er det også fordele for dig, som ønsker at leje dit eget sommerhus ud direkte til kunden – og ikke gennem et stort, upersonligt udlejningsbureau.

Det betyder, du skal betale mindre i gebyrer og ingen provision, når dit sommerhus bliver lejet ud. Til gengæld får du en reklamepakke med i dit abonnement, så du selv slipper for at skulle reklamere for dit sommerhus på andre, besværlige måder. Vi sørger for at gøre dit sommerhus synligt for potentielle lejere, så du ikke står tilbage med et tomt sommerhus. Husk, vi har Danmarks største netværk på Facebook med mere end 75.000 medlemmer, så der er rig mulighed for at blive eksponeret.

Du kan vælge mellem flere forskellige medlemsskaber, som matcher dit behov bedst. På den måde slipper du får at betale for tjenester, du ikke har brug for, mens du får den mest fleksible markedsføring. Husk at den første måned er gratis.

Ved at leje et sommerhus direkte ved en udlejer på privat-sommerhusudlejning.dk sparer du typisk 30-40 %. Vi tager ingen provisioner af dine lejeindtægter.

Vi har over 12 år i udlejningsbranchen og kender alle de vigtigste skridt, du bør tage, før du udlejer din feriebolig. Vi står altid klar med hjælp og vejledning.

Sommerhusudlejning i ind- og udland

Hvad med at tage sommerhusturen ud over Danmarks grænser og helt ned sydpå i varmen? Hos os kan du nemlig finde sommerhuse og ferieboliger i Europa og endda nogle få andre steder i verden. Det betyder, du kan slippe for at betale for dyre hoteller og pakkerejser.

Når du lejer sommerhuse i udlandet, kan du helt selv sammensætte din rejse, så det passer dig og din familie bedst. Det kan være en weekend, en halv uge, en uge eller mere. Oplev en personlig ferie i en feriebolig, du ikke normalt kan leje gennem bureauerne. Få den personlige oplevelse, som giver dig og familien minder for livet.

Storbyferie eller aktiv ferie?

Når du lejer private sommerhuse, har du stor mulighed for at skabe en rejse, som du altid har drømt om. Er du til en aktiv livsstil med naturoplevelser og gode sportsfaciliteter? Så kan du sagtens finde sommerhuse med mulighed for at dyrke netop dette.

Aktiviteter på sommerhusferie med familie og venner

Aktiviteter på sommerhusferie – Det er altid populært at hygge sig sammen i sommerhus

Det kan være, du leder efter ferieboliger tæt på vandet til surfing, svømning eller kajak? Eller at du vil i skoven med mountainbike, vandrestøvler eller med løbeskoene i rygsækken? Vi har sommerhuse i hele Danmark i al slags natur, der giver dig de helt rigtige betingelser for at dyrke din aktive ferie.

Er du mere til kultur, seværdigheder, museer og gode restauranter, kan det være, du leder efter ferieboliger i København eller nogle af de andre europæiske storbyer? Vi får hele tiden nye udlejere ind på vores portal, så du løbende kan holde øje med, om din ønskedestination har ledige ferieboliger.

Sommerhus med swimmingpool

Du kan også leje sommerhus med indendørspool, som giver børn og voksne timevis af sjov på regnvåde efterårsdage uden for højsæsonen. Det giver dig og din familie god mulighed for kvalitetstid, mens I er aktive med vandsport.

Tænd op for spaen og hop i et varmt bad efter en kold gåtur ved stranden. Det kan også være, du er på udkig efter ferieboliger med vildmarksbade – dem har vi også som en specifik kategori. Mange er begyndt at dyrke vinterbadning og sætter pris på en varm sauna eller et vildmarksbad, når de er færdige med den kolde dukkert i havet.

Sommerhusudlejning i Danmark

Danmark er dejlig om sommeren, men de andre årstider har masse at byde på i et sommerhus. Prøv et sommerhus med opvarmet pool, sauna eller vildmarksbad og udnyt de billigere priser uden for højsæsonen.

Sommerhusudlejning på dine præmisser

Det kan være en meget personlig sag at lade andre leje dit sommerhus, som du selv har haft i mange år. Men mange ønsker også at dele deres lille oase med omverdenen og samtidig tjene penge, når det alligevel står tomt. Hos os kan du udleje på dine egne præmisser.

Du er ikke styret af et stort udlejningsfirma, der bestemmer proceduren og prisen – den sætter du selv. Så hjælper vi med reklame, markedsføring og eksponering, så du kan koncentrere dig om mere vigtige ting.

Find din næste ferie hos os

Hold ferie i et sommerhus i Danmark hele året. Brug sommeren i sommerhuset til strand og grill, brug efteråret til svampetur i skoven og samle kastanjer. Brug vinteren til sauna, vinterbadning og kælketure og brug foråret på påskemiddage og gode gåture i lokalområdet.

På privat-sommerhusudlejning.dk kan du finde dit næste sommerhus eller feriebolig i Danmark eller udlandet. Brug tiden med familien, vennerne eller kollegaerne i sommerhus og oplev en ferie, du husker i mange år frem. Brug os – Danmarks største portal for sommerhusudlejning – og find et unikt sommerhus, du ikke finder andre steder.

Sommerhuse til leje året rundt

Vi danskere elsker sommerhusstemningen: sommer, grill, strand, familie og afkobling. Men du kan faktisk leje sommerhuse hele året rundt. Der er altid sommerhuse hos os, der er mulige at leje i vinter-, jule- og efterårsferier.

Brug de koldere måneder på at krybe sammen foran pejsen i sommerhuset, bliv blæst igennem ved havet eller find kastanjer om efteråret. Et sommerhus lægger op til mange timers nærhed mellem familie og venner, som skaber livslange minder.

I vores privatudlejet sommerhuse kommer du nemmest til at opleve dette. Brug kontaktformularen og I løbet af kort tid har du den direkte kontakt og mulighed for at leje sommerhuset direkte hos sommerhusejeren. Du skal altså ikke lægge penge til fordyrende mellemled som udlejningsbureauer, der ofte er ejet af udenlandske firmaer, fordi kontakten er direkte til den private udlejer. Det giver dig en mere personlig, billig og hurtigere udlejning. Vi står selvfølgelig klar til at svare på spørgsmål og formidle kontakt, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Tjen penge på at leje dit sommerhus ud

Står dit sommerhus også ofte tomt eller udlejer bureauerne kun de populære uger? Det kan være svært at få brugt sommerhuset så meget, som du havde ambitioner om – og de spontane weekender, du troede, I ville bruge i sommerhuset, er egentlig aldrig blevet til noget. Så kan det være en god idé at lade andre få glæde af jeres sommerhus og samtidig tjene nogle penge på det.

Et sommerhus er aldrig gratis at eje. Der er altid forbrug og skatter, som skal betales – også selvom du ikke bruger det. Lad andres ønske om sommerhusture kommer jer til gode og dække jeres månedlige udgifter. Husk at du også opnår et skattefrit fradrag når du udlejer privat.

Har du ikke et sommerhus nu, men har overvejet at investere i et? Så se de forskellige råd, som Nykredit har:

https://www.youtube.com/watch?v=OGWsMfLWRd0

Hos os på privat-sommerhusudlejning.dk har vi gjort det nemt for dig at udleje eller leje sommerhus. I løbet af få minutter kan du få billeder, info og priser uploadet på vores site, så dit sommerhus er klar til at blive brugt af nogle andre. Du slipper for selv at skulle markedsføre dit hus og gøre reklame for det, for vi guider mange nysgerrige sommerhuslejere forbi vores site og via vores populære Facebook grupper hver eneste dag.

Lej feriebolig i udlandet

Vidste du, at vi har over 100 ferieboliger, hytter og villaer i udlandet? Det giver dig rig mulighed for at opleve en ferie under lidt varmere himmelstrøg – også året rundt. Gå uden om de dyre rejseselskaber og pakkerejser og lej feriebolig i Spanien, Italien eller Frankrig. Så kan du nyde de varme lande i private ferieboliger, som du normalt aldrig ville få mulighed for at opleve.

Private ferielejligheder er nemlig en helt anderledes måde at opleve et nyt land på end de store hoteller og ressorts. Her får du mulighed for at opleve den mere private del af et land, hvor indretningen og atmosfæren er helt unik. Så kan du komme helt ned i gear og nyde lokalområdet, som italienerne, spanierne og franskmændene selv gør det.

Lej en villa eller en ferielejlighed uden for Danmarks grænser og få en helt unik chance for at komme tæt på den lokale befolkning, natur og stemning, som landet byder på. Vores mange sommerhuse i udlandet er nemme at leje – og hvem ved? Måske ender du med at komme tilbage år efter år.

FAQ

Hvor kan man leje sommerhuse i Danamrk?

Du kan leje alle typer sommerhuse i Danmark hos privat-sommerhusudlejning.dk for at se mere, skal du bruge vores søgefunktion. Du kan både søge efter private sommerhuse eller udlejning gennem bureau

Hvor skal man leje sommerhus i Danmark?

Der findes mange fantastiske sommerhusområder i Danmark, herunder Vestkysten, hyggelig Bornholm eller det meget populære område i Skagen. Brug søgefunktionen på privat-sommerhusudlejning.dk for at finde jeres næste sommerhussommerhusferie.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger et last minute tilbud?”

Vi anbefaler du overvejer stedet sommerhuset ligger og hvordan sommerhuset ser ud, da dette kan være grunden til at det ligger i sommerhuse

Denne side er anmeldt af: Magnus Petersen Rating 10/10