last minute sommerhus privat

Leder du efter et sommerhus at leje her i 11. time? På ferieboligsiden.dk har vi alle de bedste danske og udenlandske sommerhuse til privat udlejning. Vælg din ønskede destination, beliggenhed og indretning og gå ombord i vores store sommerhusbuffet. Vi lover, du ikke kommer til at fortryde det.

 

 

Klar på den spontane ferie

Ting og begivenheder kan komme i vejen for din planlagte ferie, eller der kan pludselig opstå et hul i kalenderen, du ikke havde opdaget. Hvad skal tiden bruges op? Hvad med en last minute privat sommerhusudlejning? Vi har samlet alle de bedste sommerhuse i Danmark og udlandet, som private ønsker at leje ud.

Det betyder altså, at du slipper for at betale til et stort rejseselskab eller udlejningsselskab, for her kan du selv stå for at leje eller udleje et sommerhus. Vi har gjort det nemt og hurtigt at kontakte den private ejer direkte på mail, så ingen sommerhuse står unødvendigt tomt. Hvorfor ikke deles om de fantastiske sommerhuse, som står klar til at modtage en familie, der gerne booke en last minute sommerhusudlejning?

Se vores last minute sommerhus her

Vi har gjort det nemt for sommerhusejerne

Dine egne planer for at bruge jeres sommerhus er røget i vasken, og nu står huset bare tomt. Det er ærgerligt og spild af penge og gode kvadratmeter. Lad en anden familie få glæde af sommerhuset, som I så mange gange har fået det.

Der er flere og flere danskere, der efterspørger last minute privat sommerhusudlejning, hvis der er opstået en chance for at tage noget afspadsering eller nogle ekstra feriedage. Derfor har vi gjort det nemt for dig som sommerhusejer at oprette en profil og leje dit sommerhus ud. Ligesom med almindelige boligsider til udlejning eller køb kan du på ferieboligsiden.dk sætte dit hus til udlejning og kommunikere direkte med potentielle lejere

Læs også vores artikel omkring sommerhus udlejning til private

Last minute sommerhusudlejning i Danmark og udland

Leder du efter en spontan ferie og holder alle muligheder åbne? Hos os kan du booke over 100 ferieboliger i udlandet, så du kan tage en spontan weekend eller ferie til de varmere himmelstrøg.

Mange danskere ejer sommerhuse i udlandet og særligt i Spanien, Italien og Frankrig. Afstanden derned betyder selvfølgelig, at de ikke har mulighed for at tage det i brug hver weekend. Derfor står mange sommerhuse ledige året rundt og er klar til at modtage dig og din familie eller venner. Mange sommerhusejere foretrækker at leje ud til andre danske gæster, fordi de ved, hvad de kan forvente af gæsterne og kommunikationen foregår på dansk.

Udlej dit sommerhus allerede i dag

En last minute sommerhusudlejning til danske gæster giver dig som sommerhusejer mulighed for at tjene penge på tidspunkter, hvor dit sommerhus normalt bare ville stå tomt. Grib chancen og opret en profil her på siden, så du kan få gang i udlejningen allerede i dag. Der er mange ekstra penge at hente hjem på last minute privat sommerhusudlejning.

Glæd nogle andre danskere ved at udleje dit sommerhus eller find selv et sommerhus, som giver dig kriller i maven. Når du har booket et privat sommerhus slipper du for at skulle betale til bookings gebyrer og provision til udlejningsbureauer. Find eller udlej et unikt sommerhus – også last minute!

FAQ

Find det bedste private sommerhus?

Vi har samlet en liste over de bedste sommerhuse på markedet, som har last minute tilbud.

Hvordan udvælger vi de bedste for dig?

For at udvælge det bedste last minute tilbud til dig, skal du bruge vores søgefunktion

Hvad skal jeg overveje, når jeg leder efter et last minute tilbud?”

Vi anbefaler at, du søger på flere skæve datoer, hvor der er mulighed for at finde last minute tilbud, så det vigtigste råder, at det er godt at være fleksibel med ankomst og afrejse datoer

Denne side er anmeldt af: Magnus Petersen Rating 10/10