Sponsoreret tilbud

Velkommen til ferieboligsiden

Ferieboligsiden er en portal for udlejning af private sommerhuse & ferieboliger i populære lande som Danmark, Sverige, Bulgarien, Frankrig, Spanien & Italien. Få inspiration til jeres næste ferie blandt mere end 200 hyggelige private sommerhuse & ferieboliger Leder du efter et poolhus se mere på www.poolsommerhuse.dk.

Privat udlejning er et stærkt alternativ til de store udlejningsbureauer som Novasol, Dancenter, Dansommer, Sol og strand, Feriepartner & Airbnb hvor du betaler en langt højere pris og i nogle tilfælde skal betale ekstra gebyrer for at leje.

Privat udlejning af sommerhuse og ferieboliger er billigere og meget mere personligt. Find inspiration blandt vores ferieboliger til jeres næste ferie og book direkte hos ejerne til den bedste pris og med størst fleksbilitet.

Sommerhusudlejning i Danmark

Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Limfjorden, Østjylland, Sønderjylland, Fyn, Bornholm , Sydsjælland / Marielyst, Vestsjælland , Nordsjælland

Populære områder

Ebeltoft, Rørvig, Spanien, Frankrig, Cannes, Provence, Nice, Italien, Bulgarien, New York, Algarve, Portugal

Tilmeld dig vores Facebook side / gruppe

Få løbende opdateringer med ledige uger og tilbud på Facebook.com/ferieboligsiden.dk. Vi har i dag mere end 63.000 medlemmer af vores facebook grupper med fælles interesse for sommerhuse og ferieboliger i hele Europa.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få LAST MINUTE tilbud.

Last minute privat sommerhusudlejning

Leder du efter et sommerhus at leje her i 11. time? På ferieboligsiden.dk har vi alle de bedste danske og udenlandske sommerhuse til privat udlejning. Vælg din ønskede destination, beliggenhed og indretning og gå ombord i vores store sommerhusbuffet. Vi lover, du ikke kommer til at fortryde det.

Klar på den spontane ferie

Ting og begivenheder kan komme i vejen for din planlagte ferie, eller der kan pludselig opstå et hul i kalenderen, du ikke havde opdaget. Hvad skal tiden bruges op? Hvad med en last minute privat sommerhusudlejning? Vi har samlet alle de bedste sommerhuse i Danmark og udlandet, som private ønsker at leje ud.

Det betyder altså, at du slipper for at betale til et stort rejseselskab eller udlejningsselskab, for her kan du selv stå for at leje eller udleje et sommerhus. Vi har gjort det nemt og hurtigt at kontakte den private ejer direkte på mail, så ingen sommerhuse står unødvendigt tomt. Hvorfor ikke deles om de fantastiske sommerhuse, som står klar til at modtage en familie, der gerne booke en last minute sommerhusudlejning?

Vi har gjort det nemt for sommerhusejerne

Dine egne planer for at bruge jeres sommerhus er røget i vasken, og nu står huset bare tomt. Det er ærgerligt og spild af penge og gode kvadratmeter. Lad en anden familie få glæde af sommerhuset, som I så mange gange har fået det.

Der er flere og flere danskere, der efterspørger last minute privat sommerhusudlejning, hvis der er opstået en chance for at tage noget afspadsering eller nogle ekstra feriedage. Derfor har vi gjort det nemt for dig som sommerhusejer at oprette en profil og leje dit sommerhus ud. Ligesom med almindelige boligsider til udlejning eller køb kan du på ferieboligsiden.dk sætte dit hus til udlejning og kommunikere direkte med potentielle lejere.

Last minute sommerhusudlejning i Danmark og udland

Leder du efter en spontan ferie og holder alle muligheder åbne? Hos os kan du booke over 100 ferieboliger i udlandet, så du kan tage en spontan weekend eller ferie til de varmere himmelstrøg.

Mange danskere ejer sommerhuse i udlandet og særligt i Spanien, Italien og Frankrig. Afstanden derned betyder selvfølgelig, at de ikke har mulighed for at tage det i brug hver weekend. Derfor står mange sommerhuse ledige året rundt og er klar til at modtage dig og din familie eller venner. Mange sommerhusejere foretrækker at leje ud til andre danske gæster, fordi de ved, hvad de kan forvente af gæsterne og kommunikationen foregår på dansk.

Udlej dit sommerhus allerede i dag

En last minute sommerhusudlejning til danske gæster giver dig som sommerhusejer mulighed for at tjene penge på tidspunkter, hvor dit sommerhus normalt bare ville stå tomt. Grib chancen og opret en profil her på siden, så du kan få gang i udlejningen allerede i dag. Der er mange ekstra penge at hente hjem på last minute privat sommerhusudlejning.

Glæd nogle andre danskere ved at udleje dit sommerhus eller find selv et sommerhus, som giver dig kriller i maven. Når du har booket et privat sommerhus slipper du for at skulle betale til bookings gebyrer og provision til udlejningsbureauer. Find eller udlej et unikt sommerhus – også last minute!

Velkommen til ferieboligsiden.dk

Spar penge på Last Minute tilbud på private danske sommerhuse og ferieboliger i udlandet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder

 

Ved tilmelding acceptere du at vi sender nyhedsbreve med gode tilbud på udlejning af sommerhuse / ferieboliger.

Du kan altid afmelde dig igen.