...

Privat sommerhusudlejning i weekender

Privat_sommerudlejning_i_weekenden

 

Prøv et af vores mange sommerhuse eller ferieboliger til en weekendtur med vennerne eller familien. Slip for at betale for en hel eller halv uge, når I kun er afsted tre dage i sommerhus.

Vi er Danmarks største portal for privatudlejning af sommerhuse i ind- og udland. Du kan derfor nemt finde et sommerhus herinde, som matcher netop dine ønsker og behov. Har du en drøm om en weekendtur til København, ved Vesterhavet eller en af Danmarks små øer? Vi har private sommerhuse spredt over hele Danmark, du kan leje i weekenderne.

Se her hvor du kan leje sommerhuse:

Vil du leje dit private sommerhus ud?

Det kan også være, du selv ejer et lækkert sommerhus, som du ikke får brugt hver weekend. Hvad med at lade andre nyde din lille oase, mens du tjener penge? Du kan nemt oprette en profil her på privat-sommerhusudlejning.dk og spare penge, fordi du ikke gør det gennem et dyrt bookingbureau.

På privat-sommerhusudlejning.dk skal du ikke betale provision eller dyre gebyrer, som du normalt skal. Faktisk sparer du omkring 30-40% i provision, som du normalt skulle betale til udlejningsbureauer. Vi gør det let for dig at markedsføre dit sommerhus på ferieboligsiden og de sociale medier gennem vores reklamepakker. Vidste du, at vi har Danmarks største netværk på Facebook med mere end 80.000 medlemmer?

Weekendtur i alle typer sommerhuse

Lige så forskellige vores udlejere er på privat-sommerhusudlejning.dk, lige så forskellige er de sommerhuse og ferieboliger, de lejer ud. Det betyder, at hvad enten du er til natur, strand og rolige omgivelser eller en aktiv byferie, så har vi noget til dig.

Det kan også være, du er på udkig efter et sommerhus med swimmingpool eller vildmarksmad – dem har vi også flere af. Så har du mulighed for timevis af sjov i vandet i sommerhuset uden at skulle ud og opsøge aktiviteterne selv.

Tag hunden med på weekend

Er du så heldig at have en firbenet ven, som keder sig, når du ikke er hjemme, så tag den med på weekendtur i sommerhus. Vi har flere sommerhuse, hvor husdyr er velkomne. Slip for at finde pasning til hunden eller betale for et dyrt pensionat.

Lad din hund opleve den dejlige natur i sommerhusområderne og boltre sig på stranden, i skoven eller på markerne. Det er en god anledning til at få meget energi brændt af, når du er på weekendtur i sommerhus med masser af plads til hunden. Find sommerhuse med hunde tilladelse.

Fordelen ved at leje private sommerhuse

Fordi vi er Danmarks største portal for udlejning af private sommerhuse, har du et kæmpe udvalg af de mest personlige, interessante og unikke sommerhuse i landet. Når du lejer privat, har du mulighed for at tage på tur i sommerhuse og ferieboliger, som normalt ikke er tilgængelige hos de større udlejningsbureauer.

Oplev hvordan det er at finde et sommerhus, der er helt unikt og matcher dig og din families behov bedst. Det kan du nemlig hos os. Husk du altid kan kontakte os og spørge om råd og vejledning. Vi står klar til at hjælpe dig med sommerhusudlejning i weekender og ferier.

 

Familieferie_i_sommerhus_privat_sommerhusudlejning_i_weekenden