...

Privat udlejning af sommerhus

Privat_udlejning_af_sommerhuse

 

Har du planer om at udleje dit sommerhus? Så er du landet det rette sted. På privat-sommerhusudlejning.dk har vi gjort det nemt for dig at oprette en profil og udleje dit sommerhus i de uger, du alligevel ikke selv bruger det.

Oplev fordelene ved at udleje privat

Du slipper for at bruge et udlejningsselskab og betale provision, når du udlejer hos os. Vi tager kun en fast, lav pris, og så kan du ellers få lejet dit sommerhus ud, så meget som du selv ønsker. Fordelen ved at udleje privat er, at det hele bliver gjort på dine vilkår.

På ferieboligsiden slipper du også for at skulle skynde dig at booke dit eget sommerhus i de uger, du selv vil have det – for her gør vi det helt omvendt. Du lægger de uger ind, som du ved, dit hus ikke bliver brugt, og så kan andre få mulighed for at opleve glæden ved dit sommerhus. Så får du også dækket de månedlige udgifter, som der altid er ved at have et sommerhus stående tomt.

Dit sommerhus er også aktuelt

Det kan være, du er i tvivl om, dit sommerhus er velegnet til udlejning, eller om det er besværet værd. Til det kan vi sige to ting: Der findes udlejere til hvert et slags sommerhus – og jo! Det er besværet værd. For faktisk er der ikke særlig meget besvær ved at udleje dit sommerhus hos os.

Vores lejere af sommerhuse har lige så forskellige ønsker, som vi mennesker er forskellige. Nogle leder efter luksussommerhuse med pool, andre vil have det enkelte liv midt i naturen, og nogle ønsker blot en mulighed for at opleve andet end deres sædvanlige bopæl. Derfor ved vi, at dit sommerhus også kan blive lejet ud hos os.

Derfor har vi gjort det nemt for dig at udleje dit sommerhus i løbet af få minutter, så du både sparer penge og tid i det lange løb.

Last minute og spontane udlejninger

Er din egne ferieplaner gået i vasken eller får du ikke brugt sommerhuset i weekenden alligevel? Hos os har vi en helt specifik last minute-kategori, hvor du kan oprette dit sommerhus under. Så kan potentielle lejere nemt få et overblik over sommerhuse, som netop er blevet ledige – ligesom man gør det med afbudsrejser. Så undgår du at stå med et tomt sommerhus og miste penge på en tabt ferie.

Vi har mange brugere, som leder efter netop denne type for udlejning. Det kan være, de skal have brændt nogle ekstra feriedage af, er på barsel eller pludselig har fået en mulighed for at samle familien. Så du kan være sikker på, at der er gode muligheder for at leje dit sommerhus ud last minute.

Udlejning af sommerhus i udlandet

Vi har mange sommerhuse og ferieboliger i udlandet, som bliver lejet privat ud hver uge. Derfor er dit sommerhus i udlandet også aktuelt på vores portal. Flere og flere ønsker at leje et privat sommerhus uden for Danmarks grænser for at undgå de store hotelkæder. De vil hellere have en følelse af at leve lokalt og opleve indbyggerne, seværdighederne og kulturen helt tæt på.

Er du stadig i tvivl med hensyn til udlejning af sommerhuse, så kontakt os, og vi svarer på alle dine spørgsmål. Det er helt gratis og uforpligtende at kontakte vores kundesupport, så du kan føle dig sikker gennem hele udlejningsprocessen.

Privat_udlejning_af_sommerhuse_udlej_sommerhus

Sommerhusdrømme kan hurtigt blive til virkelighed

Få hurtigt adgang til utrolige last minute tilbud og oplevelser på sommerhusudlejning