...

Sommerhus i Midtjylland

 

Hvad kan jeg opleve i det midtjyske?

Den jyske hede byder faktisk på mere, end du lige skulle tro. Er du løbet tør for ideer, så kig med her. Vi guider til tre fantastiske steder, som gør sig godt som udflugtsmål, når du er i sommerhus i Midtjylland.

  • Mols Bjerge – en af danskernes favorit nationalparker

  • Djurs Sommerland – giv børnene en oplevelse de sent glemmer

  • Himmelbjerget – en førsteklasses panoramaudsigt

Nationalparken Mols Bjerge er et 180 km2 stort istidslandskab. I dag er det et af Jyllands mest besøgte kyst- og naturområder. Her findes fantastisk mange vandre-, cykel- og løbeture, som hvert år tiltrækker mange tusind naturglade mennesker.

Det kan være at stednavne som Kalø Slotsruin, Tre Høje og Jernhætten, ringer en klokke hos dig? Det er særlig udvalgte, smukke steder, som er gode udgangspunkter for en udflugt. Eller hvad med at opleve det kulturhistoriske landskab? Fire steder i Nationalparken kan du lege naturdetektiv for en dag. Ved oplevelsesstationerne “På Sporet af Nationalparken” kan du finde udstyr og vejledninger til en lærerig dag.

En dag i forlystelsespark

Du kender garanteret Djurs Sommerland – eller har hørt om det. Her kan I besøge en masse fiktive lande, som er bygget op på en ganske realistisk måde. Hvad med at tage børnene på tur i Piratland, Vikingeland eller Afrikaland? Du finder masser af aktiviteter og forlystelser, som I kan bruge flere dage på at nyde, når I er i sommerhus i Midtjylland.

Vidste du, at Djurs Sommerland er kåret til den bedste familiepark i Europa med under 1 million gæster til Park World Excellence Awards 2019? Der er altså lovet sjov for alle pengene.

Fordelen ved at leje privat sommerhus i Midtjylland

Når du lejer et sommerhus gennem privat-sommerhusudlejning.dk kan du finde nogle af landets mest personlige sommerhuse, fordi vi kun udlejer privatejede sommerhuse. Slip for store, kedelige ferieparker eller dyre bookingsites, som har de samme typesommerhuse på alle deres sites.

Hos os finder du sommerhuse, som normalt aldrig kommer til udlejning, fordi det er personligt designede og byggede sommerhuse. Du finder alt fra ældre, hyggelige og autentiske sommerhuse til nye, topmoderne ferieboliger, som står knivskarpt.

Se vores store udvalg sommerhuse og ferieboliger i Sønderjylland og Nordjylland lige her!

Sommerhus_i_midtjylland

Lej dit sommerhus i Midtjylland ud her

Ejer du selv et sommerhus i Midtjylland? Så har du også god mulighed for at leje det ud her. Tilmeld dig en af vores tre abonnementer, og så klarer vi resten for dig. Du slipper for selv at reklamere for dit sommerhus, for med vores store netværk på Facebook med over 80.000 medlemmer er der rig mulighed for at finde lejere.

Lige meget hvilket abonnement du vælger at tilkøbe, så får du altid vores basisfunktioner med, som gør dit sommerhus nemt at leje for nysgerrige feriegæster. Fx får du altid:

  • Ubegrænset antal billeder

  • Ubegrænset beskrivelse

  • Bookingkalender opdelt på dag, uge og måned

Faktisk er det bedste af det hele, at du kan oprette, redigere og løbende opdatere din annonce på din mobil og computer. Husk – første måned er gratis!

Skal din hund med i sommerhus?

På privat-sommerhusudlejning.dk kan du nemt finde sommerhuse og ferieboliger, hvor du kan tage dit kæledyr med. Mange hundeejere synes det er svært at finde pasning til deres firbenede ven, og et pensionat kan være dyrt at betale sig fra.

Når du kigger vores oversigt over sommerhuse igennem, kan du nemt se, om husdyr er tilladte eller ej. Hver udlejer gør opmærksom på dette, så der ingen misforståelser sker. Tag familiens bedste ven med i sommerhus og slip for bekymringerne omkring dyr pasning.

Gode priser på sommerhuse

Slip fordommene om Strandvejen, Hellerup og dyre drenge – her kan hele familien være med. På privat-sommerhusudlejning.dk kan du finde mange sommerhuse og ferieboliger til fornuftige priser, fordi vi har sparet mellemanden væk. Udlejere skal ikke betale dyre provisioner og ekstra gebyrer, når de udlejer deres sommerhuse gennem os. Vi har cuttet alt det dyre fra og oprettet en nem abonnementsordning.

Det betyder, at du som lejer kun skal betale for selve sommerhuset og ikke alle de trælse mellemregninger. Bliv medlem af Danmarks største netværk for privat sommerhusudlejning med over 80.000 medlemmer. Det giver dig rig mulighed for at finde et sommerhus i Nordsjælland, som passer perfekt til dig og din families budget, ønsker og drømme.

Lej sommerhus i udlandet

Vi kan også tilbyde sommerhuse og ferieboliger udover Danmarks grænser. Find din næste feriebolig sydpå hos os. Vi har mange rundt omkring i Europa og endda også nogle i resten af verden. Slip for dyre bookingbureauer og pakkerejser – hos os kan du selv planlægge den ferie, der matcher dig og din families behov bedst. Se eventuelt vores udvalg i Italien.

Har du spørgsmål til leje eller udlejning af sommerhus i udlandet eller i Midtjylland, så kontakt os endelig. Vi har en dansk kundeservice, som altid står klar til at hjælpe dig videre i din feriesøgning.

FAQ

Find det bedste private sommerhus?

Vi har samlet en liste over de bedste sommerhuse på markedet, som har last minute tilbud.

Hvordan udvælger vi de bedste for dig?

For at udvælge det bedste last minute tilbud til dig, skal du bruge vores søgefunktion

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger et last minute tilbud?”

Vi anbefaler du overvejer stedet sommerhuset ligger og hvordan sommerhuset ser ud, da dette kan være grunden til at det ligger i sommerhuse

Denne side er anmeldt af: Magnus C. Møller Rating 10/10