...

Sommerhus med hund

Planlægger du en tur i sommerhus med hele familien, men gerne vil have din bedste, firbenet ven med? Det kan du sagtens. På privat-sommerhusudlejning.dk har vi masser af sommerhuse med plads til hund eller et andet husdyr. Under hvert sommerhus kan du se, om husdyr er tilladt – nemmere bliver det ikke at finde din næste feriebolig!

Det er ikke sjovt, at lade hunden være hjemme, mens familien tager afsted på ferie. Og det kan være svært at finde nogle, som kan passe den i en hel uge. Faktisk vil mange gerne have deres hund med, hvis det kan lade sig gøre. Det kan det heldigvis på privat-sommerhusudlejning.dk. Her har vi masser af sommerhuse og ferieboliger med plads til hund eller kat.

 

 

Sommerhuse i ind- og udland

Det kan være, I drømmer om en længere rejse sydpå i et lækkert sommerhus? Det kan du nemt finde her. Det kan være en kør-selv-ferie, hvor hunden skal med i stedet for at blive passet på et dyrt pensionat. Du kan sagtens finde en feriebolig, der passer til din familie samt jeres kæledyr.

Når du scroller igennem vores store udvalg af sommerhuse, kan du se de vigtigste informationer om huset under billedet. Det er også her, du kan se om husdyr er tilladt. Du kan derfor nemt danne dig et overblik over, hvilke sommerhuse der er aktuelle for dig. Hvis du er i tvivl, kan du altid skrive til os, og så hjælper vi dig videre i processen. Vi er 100 % danskejet og svarer tilbage på dansk i vores kundeservice. Se blandt andet sommerhus ved vesterhavet eller i efterårsferien.

Tag din bedste ven med i sommerhus

Menneskets bedste ven er hunden, og den kan sagtens komme med i sommerhus. Mange tager også afsted hen over nytåret, hvor mange hunde ofte er bange for at være hjemme pga. fyrværkeri. En smuttur ud på mere afsidesliggende områder kan gøre det smertefrit for din hund at hoppe ind i det nye år.

Resten af året er også oplagt at have din hund med – vi har masser af sommerhuse ned til vandet, tæt på skoven eller markerne, hvor den kan boltre sig og få en masse kilometer under poterne, som den måske ikke kan derhjemme normalt.

Book sommerhuset nu

Husk vi altid har last minute-tilbud på sommerhuse – også nogle af dem, hvor husdyr er tilladte – så du altid kan komme spontant afsted. Hvorfor vente, når du kan tage familien og hunden med på en hyggelig ferie i et privatejet sommerhus?

 

Sommerhusferie med hund - familiens bedste ven