...

Sommerhus i Nordjylland

Der er masser af gode grunde til at tage familien med i sommerhus nordpå. Hos privat-sommerhusudlejning.dk har vi mange unikke ferieboliger i Nordjylland, som du kun finder hos os. Vi er en dansk online portal for privat sommerhusudlejning – her kan du både leje dit næste sommerhus og udleje dit eget private sommerhus.

Nordjylland er et dejligt og begivenhedsrigt sted at tage i sommerhus. Her finder du alt fra strand, skov og by til verdenskendt surfing, nationalpark og ø-ferier. Læs med her og få tre gode grunde til, at din næste sommerhustur skal gå nordpå.

Besøg Cold Hawaii

Klitmøller – eller Cold Hawaii – er de seneste år blevet et verdenskendt sted for surfere at dyrke deres sport. Bølgerne er gode og vinden stærk. Faktisk er der opstået et helt surfermiljø i Klitmøller på baggrund af de mange turister og sportsatleter. Hvert år kan du fx opleve ’Cold Hawaii surf og filmfestival.’ Ideen bag festivallen er at forbinde lidenskaben for surfing og passionen for filmfremstilling.

Sommerhus_i_nordjylland_

Klitmøller er heller ikke længere den lille søvnige sommerhusby i Nordjylland, som du før kunne opleve. Den har vokset sig til et turistmekka med masser af lækre muligheder for restauranter, butikker og oplevelser, som gør ethvert sommerhus i Nordjylland til den perfekte feriedestination.

 

Nationalparken Thy

Har vi virkelig nationalparker i Danmark, spørger du måske? Ja, det har vi faktisk. Én af de mest naturfantastiske steder i Danmark finder du i Nationalparken Thy. Her kan du give dig i kast med mange vandreture, cykelture, finde gode fiskespots og ruter, du kan opleve fra hesteryg.

I nationalparken Thy finder du også et fantastisk rigt dyreliv. Her kan du være heldig at spotte alt fra havørn, spættet sæl til krondyr og traner. Tag familien med i sommerhus i Nordjylland og få en unik oplevelse midt i Danmarks største vildmark.

Lad børnene få en lærerig ferie

Ferie rimer ikke ligefrem for læring, skole og uddannelse. Men der findes flere forskellige museer og aktivitetscentre for hele familien i Nordjylland, som gør læring sjovt og spændende. Prøv et af disse tre museer for børn og barnlige sjæle:

  • Vikingecenter Fyrkat
  • Mariager Saltcenter
  • Stenaldercenter Ertebølle

Når du er i sommerhus i Nordjylland, er det meget nærliggende at svinge forbi Hobro og opleve Vikingecenter Fyrkat. Her kan du finde den historiske ringborg Fyrkat fra år 980, som blev rejst under den danske vikingekonge Harald Blåtand.

Børnene bliver taget tilbage i historien og kan med deres leg og aktiviteter i ferien blive klogere på Danmarks vikingetid. Uden for Vikingecenter Fyrkat finder du Den Mytologiske Legeplads, hvor børnene kan brænde en masse krudt af.

Lær om salt i alle dets afskygninger ved Mariager. Prøv det varme saltbad, også kaldet ”Det Døde Hav”. Her kan du næsten få følelsen af at ligge og flyde i det rigtige Døde Hav, fordi det høje saltindhold i det 37-grader varme saltvandsbassin minder om den israelske strand.

Sommerhus_i_nordjyllandBørnene – og voksne – lærer en masse om salte gennem tiden. D

u kan også prøve en simulator-elevator ned i en mørk saltmine. Eller hvad med at besøge Sydemesteren i Sydehytten, så du kan opleve på nærmeste hånd, hvordan sydesaltet bliver lave? Der er garanteret en aktiv dag, hvis I vender forbi Mariager Fjord, når I er i sommerhus i Nordjylland.

På Stenaldercentret Ertebølle på Vesthimmerland. Her finder du Danmarks eneste stenaldercenter, som giver både voksne og børn unikke oplevelser fra fortiden. Stenaldercentret har fokus på børneaktiviteter, de gode fortællinger og det enestående kultur- og naturlandskab rundt om Ertebølle Hoved.

Oplev nordens Paris

Aalborg også kaldet nordens Paris. En fantastisk by at se og virkelig et besøg værd! Aalborg er Danmarks 4. største by og fyldt med aktiviteter for store og små. – Og nu hvor du alligevel er i Nordjylland på sommerhustur, så giv det en chance. Aalborg by byder på verdensklasse restauranter, hyggelige gader og masser af butikker hvis man vil shoppe. Aalborg byder faktisk på mere end man tror, derfor har vi hos ferieboligen samlet en liste over i kan lave på jeres sommerhustur i Nordjylland.

  • Aalborg Zoo
  • Kunsten (Museum of Modern Art)
  • Lindholm Høje museet
  • Nordkraft
  • Kildeparken
  • Maritime Oplevelsescente
  • Aalborg Tårnet

Sidst, Aalborg Tårnet er en fantastisk mulighed for at se Aalborg og dele af Nordjylland i en panorama udgave, du ALDRIG har set før. En smuk udsigt over Nordjylland som man aldrig bliver træt af.

Se ledige sommerhuse i resten af Jylland

Privat sommerhuse i Nordjylland

Du spørger måske dig selv, hvad fordelen er ved at leje privat sommerhus fremfor at benytte dig af nogle af de større bookingbureauer. Svaret er enkelt: du sparer penge. Samtidig finder du nogle helt unikke, personlige sommerhuse, som normalt ikke udlejes.

Privat Sommerhusudlejning.dk har samlet alle de bedste privatejede sommerhuse, der findes i Danmark og gjort det nemt og overskueliget at udleje og leje ferieboliger og sommerhuse. Lige fra Nordjylland til Vest-, Sønder– og Østjylland til Fyn, øerne og Sjælland.

Vi får hele tiden nye sommerhuse ind på hjemmesiden, så det er en god idé løbende at holde øje med vores site, så du altid får de bedste tilbud.

Udlej dit sommerhus her

Er du selv den heldige ejer af et dejligt sommerhus i Nordjylland? Så er du også landet det rigtige sted. Du sparer en masse penge og tid ved at udleje dit sommerhus eller feriebolig hos os. Vi tager ikke en provision for hver udlejning. Du slipper også for en masse irriterende gebyrer, der kun står med småt.

Du bestemmer selv prisen, du vil udleje dit sommerhus til, og så kan du leje det ud, så mange gange du ønsker. Alt, du skal gøre, er at vælge et abonnement her på siden, og så kan du straks gå i gang med at udleje. Vi har tre forskellige abonnementer at vælge i mellem – og du slipper helt for selv at skulle reklamere for dit sommerhus i Nordjylland, for vi giver dit sommerhus den eksponering, det har brug for.

Start ferien i Nordjylland med en af vores dejlige sommerhuse eller ferieboliger, som er helt unikke og personlige, fordi de er privat udlejede.

 

FAQ

Find det bedste sommerhus?

Vi har samlet en liste over de bedste sommerhuse på markedet, som har last minute tilbud.

Hvordan udvælger vi de bedste for dig?

For at udvælge det bedste last minute tilbud til dig, skal du bruge vores søgefunktion

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger et last minute tilbud?”

Vi anbefaler du overvejer fleksible ankomst og afrejse datoer

Denne side er anmeldt af: Magnus Petersen Rating 10/10