...

Sommerhus i Sønderjylland

På privat-sommerhusudlejning.dk finder du fantastiske, private sommerhuse til udlejning i hele landet. Fra nord, syd, øst og vest har vi dejlige små oaser, som du kan leje året rundt. I Sønderjylland finder du nogle af Danmarks dejligste sommerhuse. Ikke langt fra vand, natur og den tyske grænse kan du tage på ferie eller forlænget weekend med din familie.

 

 

Sønderjyllands seværdigheder

Sønderjylland har masser af fantastiske attraktioner, som hvert år får mange tusind danskere og udenlandske turister til at slå et smut forbi i deres ferie. Alt fra Vadehavet med sort sol og østersjagt i vest til University Science Park i øst.

Om du er til natur, historie og en aktiv ferie eller vil ind og se de historiske byer eller over den tyske grænse, så har du det alt sammen inden for rækkevidde i Sønderjylland. Besøg Danmarks ældste by, Ribe og mærk stemningen helt tilbage til middelalderen. Eller tag til Haderslev, besøg den store Domkirke og se de gamle gader og stræder i købstaden.

Brug sommerferien sydpå

Selvom vi på privat-sommerhusudlejning.dk også udlejer sommerhuse i udlandet, så anbefaler vi altid hjerteligt at besøge Danmarks sydlige himmelstrøg. Især vil et sommerhus i Sønderjylland i uge 28, 29 og 30 være spækket med aktiviteter for hele familien.

Skolernes sommerferie er et oplagt tidspunkt at tage i sommerhus på, og hvilket sted er bedre end her, hvor kongeslotte, krigskanoner og vadehav alt sammen er inden for en kort rækkevidde? Lær børnene om Danmarkshistorien, mens I hygger som familie eller er aktive i naturen. En sommerferie i det sønderjyske er en ferie, som I kan sammensætte, så den matcher jeres familie bedst.

Guf for historieinteresserede

Er du historieinteresseret er der også rigtig meget viden at hente i Sønderjylland. Hele tidsperioden omkring Sønderjyllands genforening med Danmark i 1920 kan du få at se med egne øjne på de historiske steder, hvor det hele er foregået.

Hvis du vil lidt længere tilbage i tiden, kan du også besøge Historiecenter Dybbøl Banke og gennemgå krigen i 1864. Her bliver der affyret kanoner, mens udklædte soldater viser dig rundt og fortæller dig hele historien.

Universe Science Park på Als

Måske har du hørt om oplevelsesparken ved Nordborg, Universe Sciene Park? Her er der proppet med uforglemmelige oplevelser for hele familien, når du skal prøve at løfte en bil, bygge din egen vandraket eller gå ind i en virtuel verden. Prøv den himmelhøje klatrebane eller tag en tur på vores skøre segwaybane. Det kan være familiefaren endda vil prøve en tur?

De mindre børn kan få lov at prøve gravemaskiner og se et robotshow, som får alle til at grine. Tag mor med ind i den prisvindende, blomstrende have eller giv lillebror en tur i en rigtig elbil. Der er nok at give sig til, når man besøger Sønderjylland og tager i Universe Science Park. En perfekt aktivitet, når man er i sommerhus på disse kanter.

Se også vores store udvalg af sommerhuse i Jylland:

Er du på udkig efter sommerhuse med pool i hele Jylland, så tryk her.

Leje eller udlej et sommerhus

Her på privat-sommerhusudlejning.dk kan du finde sommerhuset, din næste ferie skal holdes i. Eller du kan udleje dit sommerhus i de uger, du ikke selv bruger det.

Vi har gjort det nemt og overskueligt at finde frem til de kunder, som er på udkig efter et privat sommerhus, de kan leje. Slip for markedsføringen eller dyre mellemmænd – her kan du selv lægge dit sommerhus op og være i kontakt med kunden.

Private sommerhuse i Sønderjylland

Der er flere fordele ved at vælge at leje et privat sommerhus i Sønderjylland. Her hos os på privat-sommerhusudlejning.dk kan du få adgang til personlige, unikke sommerhuse, som normalt ikke er tilgængelige hos de større udlejningsbureauer.

Du sparer penge på den lange bane, når du lejer sommerhuse hos os. Vi tager ikke provision eller store gebyrer for de sommerhuse, som bliver udlejet. Vores udlejere opretter blot en profil hos os som et abonnement og så kan du vælge mellem alle de dejlige, private sommerhuse, du normalt ikke kan få fingrene i.

Slip for dyre feriecentre eller store sommerhusområder uden personlighed. Hos os kan du finde sommerhuse med swimmingpool, vildmarksbad, sauna og meget andet. Vi har endda flere ferieboliger og sommerhuse, hvor din hund også er velkommen. Mulighederne er mange og begrænsningerne få, når du lejer private sommerhuse på privat-sommerhusudlejning.dk.

Har du sommerhus i Sønderjylland?

Det kan være, du selv ejer et sommerhus eller en feriebolig i det sønderjyske. Så er privat-sommerhusudlejning.dk også noget for dig. Er du træt af at ligge inde med et tomt sommerhus, hvor andre kunne få glæde af det – så opret et profil her og spar de dyre provisioner til udlejningsbureauerne væk.

Hos os kan du oprette en profil og betale et månedligt abonnement, som blandt andet giver dig adgang til Danmarks største netværk af private sommerhusudlejning på over 80.000 medlemmer. Her får du alt den markedsføring, du har brug for til at udleje dit sommerhus, når du ikke selv bruger det.

Vælg mellem tre forskellige abonnementer – den første måned er gratis. Du slipper for at betale provision til en mellemmand eller afgive store summer af den indkomst, du tjener på at udleje. Faktisk plejer vores udlejere at spare mellem 30-40% i provision til udlejningsbureauer. Vi er 100% danskejet og svarer altid tilbage på dansk, hvis du har brug for support på admin@ferieboligsiden.dk.

 

FAQ

Find det bedste sommerhus?

Vi har samlet en liste over de bedste sommerhuse på markedet, som har last minute tilbud.

Hvordan udvælger vi de bedste for dig?

For at udvælge det bedste last minute tilbud til dig, skal du bruge vores søgefunktion

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger et last minute tilbud?”

Vi anbefaler du overvejer stedet sommerhuset ligger og hvordan sommerhuset ser ud, da dette kan være grunden til at det ligger i sommerhuse

Denne side er anmeldt af: Magnus Petersen Rating 10/10