Luksus sommerhus

 

Kunne du tænke dig et pusterum fra den travle hverdag? At bo i komfortable omgivelser, og nyde ren luksus? Trænger du til at dig og partneren får noget tid alene til at genantænde gnisten? Har du brug for at bruge noget kvalitetstid med børnene, og finde en måde hvorpå du kan få samlet hele familien på et sted?

Luksus_sommerhus_luxus_sommerhuse

Lej et luksus sommerhus

Vores udlejning af luksus sommerhuse giver dig mulighed for en ferie med enestående omgivelser. Alle vores luksus sommerhuse i Danmark er indrettet medhenblik på at, give dig en pause fra dagligdagens stress og omgivelser. Om du er til ren afslapning i en Jacuzzi, eller du er til sjov og ballade i en indendørs pool, efterfulgt af en tur i sauna, er vores sommerhuse det helt rigtige for dig.

Hos os her på Ferieboligsiden, har vi samlet sommerhuse og ferieboliger fra hele Danmark. Er du til havudsigt og smuk natur? Drømmer du om at gå en aftentur langs kysten, med din parter under stjernerne? Måske efterfulgt en tur i jacuzzi omringet af levende lys, med hinanden i armene?

Eller måske er du mere til et privat område, med smuk natur. Et sommerhus i et smukt skovklædt område, hvor du og din familie kan gå tur med børnene igennem skovens skjulte stier. Hvor hunden kan løbe ud og plaske i søen, for senere at falde i søvn foran pejsen imens pelsen tørrer?

Uanset hvad du er til, kan du hos os, finde stedet hvor du kan opnå fred fra hverdagen, og en ny oplevelse.

Hos Ferieboligsiden kan du vælge mellem sommerhuse på de mest eftertragtede feriedestinationer i Danmark – det gælder både ved Vesterhavet, I Nordsjælland eller på Bornholm, såvel som andre steder du går og drømmer om.

Luksus_sommerhuse_pool_spa_luxus_sommerhus_Selvforkælelse_ afslapning_Feriebolig_feriehus_ferieboligsiden

Hvorfor vælge et luksus sommerhus?

Da det danske vejr ikke er det mest tilregnelige vi har, er der store fordele i at vælge et sommerhus. Ved leje af et luksus sommerhus, er du garanteret hotelstandarter i private omgivelser. Med indendørs pool, spa eller/og jacuzzi, kan du opnå en følelse af wellness helt uden at være fanget på et hotelværelse.

Om du planlægger ferie i Danmark, i et par dage eller i flere uger, kan vi varmt anbefale et af vores luksus sommerhuse til leje.

Et luksus sommerhus indebære typisk:

  • Spa/jacuzzi
  • Vildmarksspa
  • Pool
  • Multirom
  • Sauna
  • Gode placeringer
  • Størrelsen på sommerhuset

 

I disse coronatider, er vores luksus sommerhuse også en perfekt mulighed i en verden lukket for muligheder. Vi hjælper dig med at få den gode oplevelse, i en tid hvor de ikke er ligeså nemme at få som de plejer. Når du lejer et luksus sommerhus, har du mulighed for at se noget andet end dine egne fire vægge, og derved komme ud og opleve at der stadig er massere at lave i gode gamle Danmark. Måske har du aldrig rigtig set dit hjemland, selvom du har boet her hele dit liv. Med et luksus sommerhus i Danmark, har du mulighed for at opleve dit eget land som aldrig før.

 

Lej et sommerhus hele året

Hos os er det ikke kun i de varme sommermåneder vores sommerhuse er til rådighed. Vi tilbyder også udlejninger i de koldere måneder. Fordelene ved at leje udenfor sæson er de lavere priser, og muligheden for at hygge indendørs foran pejsen, og opleve den danske natur fra sin mere rå side. Fordelen er selvfølgelig også at du har mulighed for at samle familien på et sted til fx juleaften, uden at plads bliver en faktor for hvem man invitere.

 

Jo flere jo bedre, vi kan klarer det hele

Vores luksussommerhuse er perfekt egnet til at huse mange mennesker. Om det er familie eller venner der ønsker at bruge tid sammen under samme tag, så har vi et hus der egner sig til det.

Ingen kommer til at kede sig i vores sommerhuse. Flere af husene har pool, bordtennis, dart, fodbold, billiard og mange andre aktiviteter til hele familien.

Derudover er mange af vores luksussommerhuse udstyret med lækre terrasser, hvor alle husets gæster kan samles og grille, drikke et glas vin og nyde udsigten. I Vores sommerhuse er der rig mulighed for underholdning til børnene, med gynger, legeplads og udendørsområder med massere af plads til at boltre sig på.

 

Firmaarrangementer er ej heller et problem

Står du og leder efter et sted at holde et firmaarrangement for din medarbejdere? Et sted med plads til både arbejde og hyggeligt samvær efter fyraften? Ved udlejning af et af vores luksus sommerhuse udstyret med stort fællesrum, har du og dine med arbejder mulighed for at samles i spændene nye omgivelser, egnet til at bygge et bedre arbejdssamvær og miljø. Alle vores huse har selvfølgelig også internetforbindelse, så man ikke er afskærmet for kontakten med omverden.

 

Vi har også noget til dig, som måske havde glemt at planlægge noget i god tid, eller som håber på at score et godt tilbud.

Står du og har fået et pludseligt pusterum i dit skema, eller har du glemt at planlægge noget til den næstkommende ferie eller friweekend? Så kan vi kun varmt anbefale at du tjekker vores Last Minute boliger, for at få et godt tilbud på et lækkert luksus sommerhus, som ikke er blevet udlejet endnu.

 

Privat udlejning af eget luksus sommerhus

Står du med et luksus sommerhus til leje, som samler mere støv end penge? Så er du endt det rette sted. Her på ferieboligsiden, har vi gjort vores bedste for at gøre det super nemt for dig at oprette en annonce for din luksus sommerhus udlejning, og derefter komme i kontakt med potentielle lejere, og udlejere af dit, i de uger hvor du ikke selv har planer om at bruge det. Du vælger selv om udlejere eller lejere betaler provision eller gebyrer pr. udlejning. Så når du siger at du har et Luksus sommerhus forbeholdt privat udlejning, at det er ligetil at gå til.

På ferieboligsiden.dk er du ikke tvunget til at anskaffe dig et ’standart medlemskab’ som du er bundet til i et helt år. Vi ved nemlig, at alle udlejere har unikke behov. Med mere end 12 års sammenlagt erfaring med udlejning og leje af sommerhuse, har vi sammensat en række forskellige medlemskaber med forskellige reklamepakker. Dette giver dig muligheden for at vælge hvor længe du har behov for annoncen, og hvor mange af vores reklamepakker du ønsker at benytte.

Prisen for et af vores medlemskab varierer fra 49 kr. til 99 kr. incl moms per måned. Hvis du står og har 2 eller flere sommerhuse/ferieboliger du ønsker på ferieboligsiden, bedes du kontakte vores support. For at læse mere om udlejning af dit private luksus sommerhus tryk *her*. Husk! første måned er GRATIS, og hvis du med det samme vil have adgang til ekstra reklame fra dag 1, kan du komme i gang for kun 49kr. incl moms per måned i 4 måneder.